Sijaisuudet Kotkan kaupungissa - Kotkan kaupunki

Sijaisuudet Kotkan kaupungissa - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupunki on uudistuva työnantajaorganisaatio, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia tuottaakseen kuntalaisille laadukkaita palveluja. Tämän haun kautta on mahdollista sijoittua eripituisiin sijaisuuksiin Kotkan kaupungin työyksiköissä osaamisesi, omien kiinnostuksen kohteidesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Tällä haulla ovat ulottuvillasi sijaisuudet seuraavilla palvelualueilla:

Opetustoimi: koulunkäynninohjaajien sijaisuudet
Sosiaalityö: maahanmuuttopalvelut ja vastaanottokeskukset
Tekninen toimi: siivoustoimi
Varhaiskasvatus ja päivähoito: Kotkansaaren, Länsi-Kotkan ja Karhulan alueiden esiopetus ja päiväkodit sekä perhepäivähoito

Voit olla omalle alallesi opiskeleva tai kokenut alan ammattilainen. Rekry lukee hakemuksia ja ohjaa osaajia Kotkan kaupungin esimiehille haastateltaviksi. Vastaathan hakulomakkeen kaikkiin kysymyksiin, niin pystymme ohjaamaan Sinua oikeille urille. Hyvin tehty hakemus on työllistymisen ensimmäinen edellytys.

Huomioithan, että vanhustenhuollon, terveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut siirtyivät 1.1.2019 osaksi Kymsotea.

Hakemuksen sosiaali- ja terveydenhuollon sijaisuuksiin voit tehdä osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/205658

MIKÄLI OLET JO AIEMMIN LUONUT KÄYTTÄJÄTUNNUKSET KUNTAREKRY-JÄRJESTELMÄÄN, KÄYTÄTHÄN NIITÄ KIRJAUTUMISESSA. ÄLÄ LUO UUTTA KÄYTTÄJÄTUNNUSTA.

Mikäli tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä sijaisrekrytointi @ taitoa.fi

Lisätietoja

http://www.kotka.fi
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja Kotkan kaupungin sijaisuuksista antavat Rekry Taitoan rekrytoijat:
Laura Juranko, laura.juranko @ taitoa.fi 020 610 9526
Tamara Vaajamo-Sainio, tamara.vaajamo-sainio @ taitoa.fi 020 610 9528
Rekry Taitoan toimisto on Kotkassa osoitteessa Tornatorintie 3 viidennessä kerroksessa. Palvelumme on avoinna arkisin klo 7-14.

Kotkan kaupunki
Osoite: Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan