Ammatillinen tukihenkilö (varhaisen tuen palvelut, Jyväskylä, Muurame), määräaikainen

Hakuaika päättyy  31.10.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme varhaisen tuen palveluihin määräaikaisiin työsuhteisiin 30.6.2025 asti

3 AMMATILLISTA TUKIHENKILÖÄ

Työtehtävät sijoittuvat Jyväskylän ja Muuramen alueelle.

Tukihenkilönä työskentelet lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Asiakkainasi ovat Keski-Suomen hyvinvointialueen asukkaat, joilla on asiakkuus perhesosiaalityössä, kotoutumispalveluissa tai lastensuojelussa. Autat ja tuet asiakkaita elämän eri osa-alueilla heidän arjessaan ja verkostoissaan. Työskentely sisältää asiakkaan pulmien käsittelyä keskustelemalla, itsetunnon ja itsenäisen toiminnan vahvistamista, myönteisten kokemusten löytämistä sekä yhdessä tekemistä ja toimimista.

Tuet lapsen ja nuoren kasvua sekä kehitystä arjen toimissa ja ympäristöissä yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Lapsen ja nuoren tukihenkilö työskentelee tarvittaessa myös lapsen tai nuoren vanhempien tai perheen kanssa siten kuin asiakassuunnitelmapalaverissa on sovittu. Tukihenkilötyön tarve liittyy myös tilanteisiin, missä erityisen tuen tai lastensuojelun palveluiden tarpeessa asiakas tarvitsee vahvaa tukea arjessa selviytymiseksi toimintakykyyn liittyvien erityishaasteiden vuoksi.

Kotoutujan tukihenkilötyö on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevan maahanmuuttajalapsen, perheen tai aikuisen tukimuoto, joka edistää koko perheen kotoutumista, arjen hallinta ja vahvistaa edellytyksiä osallistua suomalaiseen yhteiskuntaan. Toiminta on asiakkaan kanssa säännöllisesti tapahtuvaa, tavoitteellista työskentelyä asiakkaan omassa elinympäristössä. Palvelua toteutetaan haastavissa tilanteissa, joissa asiakas tarvitsee ammattilaisen tukea, ja se toteutetaan asiakassuunnitelmaan kirjattujen tavoitteiden ja suunnitelmien mukaisesti. Palvelua toteutetaan yhdessä muun asiakaskohtaisen yhteistyöverkoston kanssa. Tukihenkilö osallistuu jatkotyöskentelyn arviointiin ja suunnitteluun.

Etsimme innokasta ja rohkeaa ammattilaista perhetyön tiimiimme. Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työyhteisön, tiimin tuen työskentelyysi sekä mahdollisuuden osaamisesi syventämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet ja toimivat työtilat.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

----------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali-, terveys-, kasvatusalan tai muu tehtävään soveltuva koulutason tutkinto.

Aiempi kokemus tukihenkilötyöstä, perhetyöstä ja lastensuojelusta on eduksi.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Käytössä liukuva työaika klo 7-19. Työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Jari Tuukkanen, perhetyön palveluvastaava

p. 040 845 6897

jari.tuukkanen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 13 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan