Ohjaajan sijaisuus, Maljapuron palvelukoti, Kuopio

Hakuaika päättyy  15.10.2024 12:00

Etsimme ohjaajaa sijaisuuteen Maljapuron palvelukodille. Työ alkaa 21.10.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2024 saakka. Hae meille!

Maljapuron palvelukoti on 13 paikkainen vammaispalveluiden asumisyksikkö, jossa vakituisia paikkoja on 12 ja yksi intervallipaikka. Tarjoamme kodinomaista, turvallista ympärivuorokautista asumista Kuopion keskustassa. Järjestämme intervallipaikalla päätösten mukaisia omaishoidon vapaita ja toimimme akuutissa tarpeessa kriisipaikkana.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Työskentelet tehostetun asumispalvelun tehtävissä, palvellen kehitysvammahuollon asiakkaitamme. Työ on kolmivuorotyötä, joka sisältää työskentelyä arki- ja pyhäpäivinä. Työhön kuuluu muun muassa asiakaslähtöinen ohjaus- ja hoitotyö, päivittäisissä toimissa avustaminen, lääkehoito ja moniammatillinen yhteistyö.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Työ on monipuolista ja tapahtuu moniammatillisessa työyhteisössä. Yhdessä rakennamme motivoitunutta ja pätevää työyhteisöä, jossa korostuvat arvostus, työnilo ja mahdollisuudet urakehitykseen. Sinut perehdytetään tehtävään ja työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme Epassi-edun (liikunta, kulttuuri ja hyvinvointi) ja työterveyshuollon palvelut.
Palkkaus 2 561,02€/kk, Sote-sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat on mahdollista kuitenkin suorittaa myös työsuhteen alkaessa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä ja vahvaa sitoutumista kehitysvammatyöhön.

Muut huomioitavat asiat:
-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja
suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Sijaisuutta täytettäessä noudatetaan koeaikaa.
-Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Haethan pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Valinta voidaan tehdä heti sopivan hakijan löydyttyä.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Emmi Löyttinen, p. 044 461 0556,

emmi.loyttinen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan