Erikoistuva lääkäri, Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede

Hakuaika päättyy  11.10.2024 12:00

Tule erikoistumaan kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkäriksi Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskuksessa on haettavana erikoistuvan lääkärin koulutusvirka kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoisalalla.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuvantamiskeskus tarjoaa kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen, kliinisen neurofysiologian, kliinisen patologian ja kliinisen radiologian erikoisalojen palveluita. Kuvantamiskeskus on tehokas, joustava ja tuloksellinen diagnostisia tutkimuksia ja kuvantamisohjattuja hoitotoimenpiteitä tekevä palveluyksikkö.

Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen yksikössä tehdään potilaiden elintoimintoja mittaavia ja kuvantavia tutkimuksia sekä annetaan isotooppihoitoja. Tutkimuksiin kuuluu mm. keuhkojen ja sydämen toimintaa kuvaavia tutkimuksia, verenpaineen ja EKG:n pitkäaikaisrekisteröintejä, alaraajojen verenkierronmittauksia ja ruuansulatuskanavan toimintaa mittaavia tutkimuksia. Fuusiokuvantamisia tehdään SPET/TT- ja PET/TT-laitteilla. Sairaala panostaa merkittävästi omaan PET-radiolääketuotantoon.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme työsi tueksi hyvän perehdytyksen sekä hyvät konsultaatio- ja koulutusmahdollisuudet. Panostamme lääkärien työviihtyvyyteen ja työhyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Ko. tehtävässä uraporraspalkka on XXXX,XX euroa. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Erikoistuvan lääkärin viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoistumiskoulutuksen opinto-oikeus.

Koulutusviran tavoitteena on, että koulutusohjelman ja valtakunnallisen kuulustelun suoritettuaan erikoistuva on omaksunut sellaiset ajanmukaiset teoreettiset tiedot ja käytännön taidot, että hän pystyy itsenäiseen työskentelyyn kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkärinä. Koulutuksen tavoitteet on eritelty tarkemmin Itä-Suomen yliopiston erikoistuvan lääkärin opinto-oppaassa: https://www.uef.fi/fi/jatkuva-oppiminen/erikoislaakarikoulutus#accordion-21912

Virka täytetään enintään sen pituiseksi ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten ao. erikoistumisalalla. Tämän osoittamiseksi hakijan tulee tehdä hakemukseen selvitys suoritetuista erikoistumispalveluista. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Muuta huomioitavaa:
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Virkaan valitun on toimitettava ennen virkavalinnan vahvistamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
- Viran täytössä noudatamme koeaikaa, joka on maksimissaan kuusi (6) kuukautta tai puolet erikoistumispalvelun kestosta.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/
https://pshyvinvointialue.fi/fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat vastaava lääkäri Hanna Mussalo, puh. 044 711 3276, hanna.mussalo(at)pshyvinvointialue.fi sekä professori Tomi Laitinen, puh. 044 711 3279, tomi.laitinen(at)pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan