Asumisen ohjaaja (2), Kolpene, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  3.10.2024 15:00

Kolpeneen Mäntyrinteelle kaivataan juuri sinua, reipasta, ulospäin suuntautunutta ja työhön motivoitunutta ammattilaista. Tervetuloa meidän innovatiiviseen työporukkaamme!

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana kaksi asumisen ohjaajan (lähihoitaja) tehtävää Mäntyrinne 2:lla.

Sinä voit olla kokenut alan ammattilainen, työurasi alussa tai opintojesi loppuvaiheessa. Asumisen ohjaajana työskentelet ohjaus- ja hoitotyössä asiakkaan vierellä ja rinnalla. Työvuorosi ovat asiakkaan kuntoutuksen tavoitteiden mukaista yhdessä tekemistä, päivittäisissä toimissa ja askareissa avustamista ja harrastuksissa ohjaamista. Osallistut asiakkaan toimintakyvyn ja kuntoutuksen arviointiin yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle:
• Monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa sinua tukevat ja auttavat onnistumaan moniammatillinen ja innovatiivinen työporukka.
• Liikunta- ja kulttuuriedut ja polkupyöräetu työhyvinvointisi tueksi.
• Lähiesihenkilön ja moniammatillisen tiimin tuen työhösi.
• Autonomisen työvuorosuunnittelun edut tuovat joustoa vapaa-aikaasi.
• Mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti.
• Koulutusmyönteisenä työyhteisönä satsaamme paljon työntekijöidemme koulutukseen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Odotamme sinulta:
• Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), huomioimme myös 2/3 opinnoista suorittaneet.
• Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin valmistuneiden osalta.
• Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
• Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
• Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko, haluamme kuulla sinusta lisää!
Hae meille huippuhommiin sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 3.10.2024 klo 15.00 mennessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.


Lisätietoja

https://lapha.fi
Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_

Yhteystiedot

Palveluvastaava Eija Berglund

eija.berglund@lapha.fi

p. 0400 158 502

Palvelupäällikkö Minna Halme

minna.halme@lapha.fi

p. 040 737 6352

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan