Psykologi lasten- ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluihin

Hakuaika päättyy  15.10.2024 12:00

Psykologi - Kiinnostaako sinua monipuolinen ja vaikuttava työ lasten mielenterveystiimissä? Haluaisitko olla osa innostunutta, ammattitaitoista ja kehittämismyönteistä moniammatillista tiimiä? Lue lisää alta!

Etsimme joukkomme psykologia lasten mielenterveystiimiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai heti sopivan hakijan löydyttyä.


Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?
Olemme osa Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskuspalveluita. Tarjoamme lasten ja nuorten perustason mielenterveys- ja päihdepalveluita (LANU). Keskisen Kuopion tiimin toimialueeseen kuuluu Kuopio, Karttula ja Tuusniemi. Pohjois-Savon hyvinvointialueen Perhekeskuksen lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat perusterveydenhuollon palveluita. Lasten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat tarkoitettu alle 13-vuotiaiden lasten hoitoon perheineen ja verkostoineen.

Yksikössämme hoidetaan lapsia ja nuoria, joiden oirekuva on pitkittyneiden lievien ja keskivaikeiden häiriöiden avohoitoa. Palveluumme ohjaudutaan useasta eri sosiaali- ja terveyspalveluiden yksiköistä.

Psykologin tehtävänä on tukea lasten, nuorten ja heidän perheiden hyvinvointia yhdessä tiimin kanssa. Työtehtäviin sisältyy yksilökohtaista hoitosuhdetyöskentelyä, psykologin tutkimuksia, ryhmätoimintoja, verkosto- ja tiimipalavereita sekä tarvittaessa jalkautuvaa työskentelyä. Tehtävänkuvaa on mahdollista räätälöidä erityisosaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Samalla perustason mielenterveyspalveluissa pääsee halutessaan kehittämään työtä ja toimintakulttuuria yhdessä innovatiivisten työkavereiden ja esihenkilöiden kanssa.

Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa työskentelee psykologian, hoitotyön, sosiaalityön ja lääketieteen osaajia. Työtä tehdään moniammatillisesti. Yhteistyötä tehdään tarvittaessa eri verkostojen kanssa.


Mitä me tarjoamme sinulle?
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- työpaikan hyvien liikenne yhteyksien päästä ja oman työhuoneen
- moniammatillisen työyhteisön tuen
- säännöllisen työnohjauksen
- Epassin ja työterveyshuollon palvelut
- mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaa
Palkka on 4 614,92 €/kk ja työaika 37,75 h/vko.

Olisiko tämä työ Sinua varten?

Kelpoisuusvaatimuksena psykologin tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja valmiutta kehittää psykologin työtä lasten ja nuorten mielenterveyspalveluissa.

Tehtävään valitun on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002) Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain (48 § a) mukaista rokotussuojaa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueella yhteen hiileen puhaltaminen tarkoitta sitä, että työn tarve määrittää työskentelysi sijainnin. Samalla pääset kehittämään osaamistasi ja verkostoidut kollegoiden kanssa.

Työsuhteen aloituksessa käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hae siis pian ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/psykologit/
https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö

Mirjam Zevulun-Laitinen

mirjam.zevulun-laitinen@pshyvinvointialue.fi

p. 044-4610479

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan