test

Ylihammaslääkäri

Ansök senast  6.5.2024 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan suunterveydenhuoltoon etsitään ylihammaslääkäriä Savonlinnan alueelle vakituiseen virkaan 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Eloisan suun terveydenhuollossa työskentelee noin 160 suun terveydenhuollon ammattilaista ja Savonlinnan seudulla heistä on noin 50 viidessä hammashoitolassa.

Ylihammaslääkärinä osallistut hallinnon yhteistyöhön ja kehittämiseen koko Eloisan suun terveydenhuollossa sekä toimit esihenkilönä Savonlinnan alueen hammaslääkäreille. Vastaat oman alueesi suun terveydenhuollon toiminnasta, järjestämisestä ja osittain taloudesta työparinasi toimivan palveluesihenkilön kanssa.

Tarjoamme ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, modernit laitteet sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kokeneiden kollegojen tuen.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa organisaation ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lisäksi järjestämme myös sisäistä koulutusta säännöllisesti.

Autamme mielellämme käytännön asioissa, kuten asunnon järjestämisessä. Arvostamme henkilökuntaamme ja käytössämme onkin erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin osalta sekä työsuhdepyöräetu.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta harjoittaa hammaslääkärin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Hyvät vuorovaikutustaidot, hallinnollinen koulutus ja kokemus esimiestehtävistä ovat hyvänä apuna ylihammaslääkärin tehtävässä. Vaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Monipuolinen kokemus kliinisestä työstä voidaan katsoa eduksi. Tehtävässä on myös mahdollista osallistua kliiniseen työhön. Osittaisesta etätyöstä on mahdollista sopia.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat: tulosaluepäällikkö Virpi Laine, puh. 040 359 7225, virpi.laine@etelasavonha.fi ja ylihammaslääkäri Marja-Leena Gröhn, puh. 044 417 2918 marja-leena.grohn@etelasavonha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare