Viestinnän erityisasiantuntija, Lapin hyvinvointialue

Ansök senast  5.8.2024 15:00

Tule viestinnän erityisasiantuntijaksi Lapin hyvinvointialueelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule viestinnän erityisasiantuntijaksi Lapin hyvinvointialueelle!

Määräaikaisena viestinnän erityisasiantuntijana kehität hyvinvointialueen ulkoista viestintää. Käytännön tukea saat mm. muilta viestintätiimin jäseniltä. Tiimissämme työskentelee viestinnän ja markkinoinnin erityisasiantuntijoita ja asiantuntijoita, viestintäkoordinaattoreita ja graafinen suunnittelija.

Tarjoamme tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan lappilaisten hyvinvointiin ja luomaan uutta. Meillä Lapin hyvinvointialueella on töissä yli 8000 ihmistä, joten olemme Lapin suurin työnantaja! Vau!
Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Haluamme, että pääset hyödyntämään juuri sinun vahvuuksiasi. Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa.

Ulkoisen viestinnän osalta tärkeitä kehittämisprojekteja ovat muun muassa:
- viestintää tukevien järjestelmien (mm. infotaulut, mediaseuranta) yhtenäistäminen tai käyttöönotto
- hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta edistävien sisältökokonaisuuksien suunnittelu ja luominen
- yhteystietojärjestelmien ja niiden sisällön kehittäminen
- kanavastrategian ja erilaisten viestintäsuunnitelmien laatiminen
- tekoälyn hyödyntämisen lisääminen viestinnässä

Työtehtäväsi voivat sisältää muun muassa:
- viestintäprosessien ja -järjestelmien kehittämistä ja käyttöönottoa
- viestintä- ja kanavasuunnittelua
- nettisivujen, sosiaalisen median ja muiden viestintäkanavien ja sisältöjen kehittämistä
- tapahtumatuotantoa ja sidosryhmäyhteistyötä

Edellytämme:
- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- työkokemusta viestinnästä

Arvostamme:
- toimialan tuntemusta
- kokemusta viestinnän kehittämiseen ja järjestelmien käyttöönottoon liittyvien projektien vetämisestä
- kokemusta viestintäsuunnitelmien laatimisesta ja kriisiviestinnästä
- hyviä projektinhallinta- ja vuorovaikutustaitoja
- ajokorttia ja matkustusvalmiutta Lapin alueella

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2025 saakka. Koeaika on 6 kuukautta. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen (HYVTES) mukaan.

Työn sijaintipaikkakunta on neuvoteltavissa Lapissa niin, että se tukee viestintäpalvelujen toimintaa. Tällä hetkellä meillä on toimistot Kemissä ja Rovaniemellä. Meillä on hyvät mahdollisuudet osittaiseen etätyöhön.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 5.8.2024 klo 15:00 mennessä!


Läs mer

https://lapha.fi
https://www.instagram.com/huippuhommissa_laphalla

Kontaktuppgifter

Viestintäjohtaja Riitta Muhonen

riitta.muhonen@lapha.fi

p. 040 524 5270

Olen lomalla 5.7.-4.8.

Loman aikana jätä tekstiviestillä soittopyyntö, niin soitan takaisin mahdollisimman pian.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare