Vastaava sosiaalityöntekijä - Hangö stad

Vastaava sosiaalityöntekijä

Hangon perusturvavirasto julistaa haettavaksi:

Vastaavan sosiaalityöntekijän virka aikuissosiaalityössä

Hanko on kaksikielinen pikkukaupunki meren äärellä, joka tarjoaa pienen kunnan joustavuutta ja mahdollisuuksia vaikuttamiseen.

Haemme moniammatilliseen aikuissosiaaliyksikköön ammattitaitoista esimiestä kehittämään ja johtamaan motivoitunutta tiimiämme.

Yksikön esimies vastaa aikuissosiaalityöstä, mikä koostuu ennaltaehkäisevästä ja korjaavasta sosiaalityöstä, vammaispalvelusta, sosiaalihuoltolain mukaisesta mielenterveys- ja päihdepalvelusta, kuntouttavasta työtoiminnasta sekä maahanmuuttajatyöstä. Tarjoamme yksikölle säännöllistä työnohjausta.

Vastaavan sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä riittävä johtamistaito. Työtehtävät edellyttävät hyvät suulliset ja kirjalliset taidot kummassakin kotimaisessa kielessä.

Palkkaus KVTES:in mukaan, mutta myös palkkatoivomukset huomioidaan. Avustamme tarvittaessa sopivan asunnon löytämisessä.

Virkaan haetaan viimeistään 9.8.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan. Työ alkaa 1.9.2019 tai aikaisemmin, mikäli sopiva hakija valitaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen virkasuhteen alkamista. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hanko 7.6.2019

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Lisätietoja antaa sosiaalipalvelupäällikkö Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko.fi tai perusturvajohtaja Elisabeth Kajander, 040 028 0012, elisabeth.kajander@hanko.fi

Hangon kaupunki, Perusturva, Sosiaalipalvelukeskus
Osoite: Bulevardi 6, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla
Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.

Tutustu työnantajaan