test

Välinehuoltaja, Mikkeli

Ansök senast  3.5.2024 15:00

Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Hae mukaan Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee välinehuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mikkelin välinehuoltoon 6.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelä-Savon hyvinvointialueen keskitetyn välinehuollon Mikkelin toimipiste sijaitsee keskussairaalan ja hammashuollon uudistetuissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Toimintaamme ohjaa T-doc toiminnanohjausjärjestelmä. Sairaalamme toimii opetussairaalana.

Välinehuoltaja vastaa tutkimuksissa ja toimenpiteissä käytettävien välineiden ja laitteiden pesusta, desinfioinnista, pakkauksesta, kunnon ja toimivuuden tarkastamisesta, steriloinnista ja varastoinnista. Tehtävässä työskentelet välinehuoltoprosessin kaikissa työvaiheissa ja olet tärkeä linkki potilaan turvallisessa hoidossa. Työ on vuorotyötä, arkisin aamu- ja iltavuoroja, sekä ajoittain lauantaityötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta myös järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin sekä kahvit ja teet työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on välinehuoltajan ammatillinen tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Kontaktuppgifter

Palvelualue-esihenkilö Petra Andersson, petra.andersson@etelasavonha.fi 040 5029658

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare