Toimintaterapeutti, psykososiaalinen kuntoutus Lappeenranta

Ansök senast  28.10.2024 23:59

Oisitko sie yksi meistä? Meijän tiimin uusin vahvistus? Tuu meille, myös halutaan siut työkaveriksi!

Kiinnostaisiko työ aikuisten monialaisissa palveluissa kuntoutuksen parissa osana innostunutta ja kehitysmyönteistä moniammatillista tiimiä? Haemme nyt toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Psykososiaaliseen kuntoutukseen. Töiden aloitus syksyn 2024 aikana, sopimuksen mukaan.

Psykososiaalinen kuntoutus tarjoaa yli 18- vuotiaille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille kuntouttavaa asumispalvelua, Liikkuvan toiminnan sekä Toiminnallisen kuntoutuksen palveluja. Toimintaterapeuttina työskentelet osana Toiminnallisen kuntoutuksen toimintaterapeuttien tiimiä, mutta työpanoksesi kohdistuu monipuolisesti psykososiaalisen kuntoutuksen palveluihin erityisesti kuntouttaviin asumispalveluihin. Psykososiaalisen kuntoutuksen Asumispalvelut tarjoavat mielenterveys- ja päihdekuntoutujille yksilöllistä tukea arkeen ja elämään sekä tarvittaessa apua asumisen järjestämiseen. Toimintaterapeuttina tehtäviisi kuuluu toiminnallisuuden arviointia, yksilöllistä toimintaterapiaa sekä kuntouttavien ryhmien ohjaamista ja suunnittelua. Toimintaterapeuttina toimit asiakkaan verkostossa oman alan asiantuntijana ja teet laajaa moniammatillista yhteistyötä myös Aikuisten monialaisten palveluiden ulkopuolella. Tehtävä on uusi, joten pääset mukaan kehittämään tehtävää!

Tarjoamme tehtäviisi perehdytyksen ja kollegiaalista tukea tarjoaa kokenut toimintaterapeuttien joukko, jotka muodostavat toimintaterapiapoolin. Tarjoamme toimintaterapiapalveluja koko Etelä-Karjalan hyvinvointialueella, joten työhön kuuluu liikkumista eri toimipisteiden välillä sekä kotikäyntejä. Edellytämme hakijalta ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. 

Toivomme hakijalta avointa, innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä yhteistyötä tehdään laajalti moniammatillisissa tiimeissä ja asiakkaan kuntoutusverkostoissa.  Eduksi katsotaan aiempi kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Kelpoisuutena tehtävään on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia.

Haastattelut tehtävää varten pidetään 4.11.2024 klo 12 alkaen.


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Kontaktuppgifter

Maiju Kokkonen, Toimintayksikön esihenkilö

maiju.kokkonen@ekhva.fi, puh. 040 500 0318

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Läs om arbetsgivare