test

Tietojärjestelmäasiantuntija, tietohallintopalvelut

Ansök senast  3.5.2024 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen tietohallintopalveluihin Tuotantopalvelut-tiimiin haetaan asiakas- ja potilastietojärjestelmien pääkäyttäjää.

Tietojärjestelmäasiantuntija, tietohallintopalvelut, Seinäjoki

Tietohallintopalveluissa työskentelee noin 80 päätoimista viran- ja toimenhaltijaa. Valittava henkilö työskentelee tietojärjestelmäasiantuntijana Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen tietohallintopalveluissa. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen tietohallintopalvelut on merkittävässä asemassa takaamassa turvallista ja toimivaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa Etelä-Pohjanmaan asukkaille.

Tehtävässä edellytämme joko terveydenhuollon tai IT-alan koulutusta sekä hyvää asiakas- ja/tai potilastietojärjestelmien tuntemista, tietoteknistä osaamista, asiakaspalvelutaitoa, kykyä hahmottaa ja hallita monia yhtäaikaisia tehtäväkokonaisuuksia, kykyä viestiä sujuvasti, oma-aloitteista työotetta, kykyä ymmärtää asiakkaiden tarpeita sekä erinomaista suomen kielen taitoa.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja vastuunottokykyä.

Asiakas- ja potilastietojärjestelmän pääkäyttäjä toimii yhteistyössä sekä palveluntarjoajien, loppukäyttäjien, tukipalveluiden ja tietohallinnon muiden tiimien kanssa. Pääkäyttäjän pitää ymmärtää terveydenhuollossa käytettävää kieltä ja tietää miten potilaan hoitopolku kulkee esimerkiksi perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa ajanvarauksesta vastaanottotilanteeseen tai vastaanottotilanteesta osastohoitoon.

Toimeen valittu henkilö sitoutuu vapaamuotoiseen varallaoloon HYVTES:n mukaan.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto ja kokemus alan työtehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Valitusta henkilöstä voidaan hänen suostumuksellaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi/turvallisuusselvitykset. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue


Läs mer

https://www.hyvaep.fi/rekry/toihin-tietohallintoon/

Kontaktuppgifter

ICT-tukipalvelupäällikkö Timo Ojala

puhelinnumero 0504745492

timo.ojala@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare