Terveyskeskuslääkäriksi Riihimäen terveyskeskukseen

Ansök senast  4.11.2024 15:00

Terveyskeskuslääkäriksi Riihimäen terveyskeskukseen Oma Hämeeseen

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Etsimme nyt Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle kahta terveyskeskuslääkäriä Riihimäelle.

Meidän joukkoomme on helppo tulla ja meidät tunnetaan työyhteisönä, jossa viihdytään hyvin!
Me Oma Hämeellä olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään toimintaamme ja palveluprosesseja. Tarjoamme lääkäreille koulutusmyönteisen työyhteisön ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit! Panostamme hyvään perehdytykseen, koulutukseen ja kouluttautumiseen. Erikoistumiskoulutusta tarjoamme yleislääketieteessä ja geriatriassa.

Meillä on avoinna kaksi vakituista virkaa, joiden sijoituspaikka on alkuun Riihimäen sairaalan vastaanoton tiloissa, Kontiontiellä, mihin on helppo tulla Valtatie 3:lta tai Kantatie 54:lta. Avovastaanotolla toimit osana moniammatillista tiimiä ja pääset tekemään monipuolista yleislääkärin työtä. Osan työajasta voit työskennellä myös esim. neuvoloissa tai koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa. Tehtävä sopii myös yleislääketieteeseen erikoistuvalle lääkärille. Hoidon jatkuvuus on tärkeä kehittämistämme ohjaava periaate.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiätaitoja. Eduksi katsotaan kokemus perusterveydenhuollosta ja hyvät yhteistyötaidot.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti (poistetaan tarpeen mukaan)

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtäväkohtainen uraporraspalkka on vastavalmistuneelle 7105 €/kk, erikoislääkärille 7774,90€/kk. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon lopputyön tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin

Kontaktuppgifter

Palvelualueylilääkäri Paula Kantola, puh 040 359 1214, paula.kantola@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare