Terveyskeskushammaslääkäri, Alajärven hammashoitola

Ansök senast  28.10.2024 14:00

Hammaslääkäriksi Alajärven hammashoitolaan

Hammaslääkäri, Alajärven hammashoitola 1.1.2025 alkaen

Haemme hammaslääkäriä Järvi-Pohjanmaan sote-keskukseen. Viran alkusijoituspaikkana on Alajärven hammashoitola, mutta halutessasi voit työskennellä myös muissa Järvi-Pohjanmaan sote-keskuksen toimipisteissä (Lappajärvi, Vimpeli, Lehtimäki).

Myös osa-aikaisen viran hakijat huomioidaan. Viran aloitus 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Järvi-Pohjanmaan sote-keskus kuuluu Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen. Järvi-Pohjanmaan sote-keskuksen neljä hammashoitolaa (Alajärvi, Lehtimäki, Lappajärvi ja Vimpeli) huolehtivat noin 15 000 asukkaan suun terveydenhuollosta. Alajärvi on maaseutumainen kaupunki, jossa on kokoonsa nähden mm. mahtavat urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet. Alue on luonnonkauniin maiseman ympäröimä, jossa asuminen on edullista ja väljää.

Alajärven hammashoitola on Järvi-Pohjanmaan sote-keskuksen isoin hammashoitola, jossa on yhteensä seitsemän hoitohuonetta. Hammashoitola toimii täysin remontoiduissa tiloissa (v.2017) ja käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä sekä digitaalinen kuvantamisjärjestelmä. OPTG-kuvaukset onnistuvat viereisessä rakennuksessa Alajärven sote-keskuksen puolella.

Työ on monipuolista käsittäen kaikki hammaslääketieteen osa-alueet. Suukirurgin palvelut ja oikomishoidon erikoishammaslääkäri käyvät säännöllisesti Alajärven hammashoitolassa. Omaan toimenkuvaansa voi vaikuttaa ja täydennyskouluttautumiseen kannustetaan.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu hammaslääkärin tutkinto. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy paikallisesti sovitun uraporraspalkkausmallin mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hakijan on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta ennen virkasuhteen alkamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään sopimuksen mukaan.

Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Ylihammaslääkäri Jaakko Anttila

puh. 040 670 1501

jaakko.anttila@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue yhdistää yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150:tä asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare