Suuhygienisti Kiuruvedelle

Ansök senast  29.5.2024 12:00

Suuhygienisti - tule meille! Pohjois-Savon hyvinvointialuella pohjoisen toimintayksikön aluella, työyksikkö työsuhteen alkaessa on Kiuruvedellä. Työ suhde on määräaikainen ajalle 2.9.2024.-30.5.2025.

Suun terveydenhuollon pohjoiseen toimintayksikköön kuuluvat Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven, Vieremän ja Rautavaaran hammashoitolat.

Keitä me olemme?
Kiuruveden hammashoitola sijaitsee kaupungintalon yhteydessä ja hammashoitolassa on kuusi hoitohuonetta. Yhteistyötä tehdään alueellisesti pohjoisen toimintayksikön muiden hammashoitoloiden kanssa tiivisti. Tukenasi sinulla on kokenut suun terveyden ammattilaisista koostuva tiimi Kiuruvedellä ja pohjoisen alueen muissa hoitoloissa etäyhteyksien päässä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Työ sisältää suun terveyden edistämistä ja ylläpitoa, suusairauksien ennaltaehkäisyä, hoitoa ja kuntoutusta. Tehtäviin sisältyvät terveysneuvonta, suun terveystarkastukset, hoidon tarpeen arviointi, hoitosuunnitelmien laatiminen, suu- ja hammassairauksien ehkäiseminen, varhais- ja ylläpitohoidot sekä kiinnityskudossairauksien hoito ja kariologisen hoidon eri osa-alueet.

Tarjoamme sinulle
-Meillä on viihtyisä työyhteisö, johon uuden työntekijän on helppo tulla.
-Työntekijän henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet ja osaaminen ovat meille tärkeitä, ja pyrimme tarjoamaan työtehtäviä sen
mukaisesti. On myös mahdollista erikoistua esimerkiksi oikomishoitoon.
-Palkka tehtävässä on 2 727,23 €/kk.
-Työhyvinvointisi tueksi käytössäsi on Epassi-etu ja työterveyshuollon palvelut.

Mitä odotamme sinulta?
-positiivista asennetta
-hyviä tiimityöskentelytaitoja
-oma-aloitteisuutta
-kykyä organisoida omaa työtä
-paineensietokykyä

Kelpoisuus on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta, tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja). Sijaisena voi työskennellä myös suuhygienistiopiskelija, kun opintoja on suoritettuna 150 opintopistettä.

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme
lain mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän täytössä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

vs. Suun terveydenhuollon esihenkilö Heta Pitkänen, p. 040 480 4938, heta.pitkanen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare