test

Sosiaalityöntekijä, virka, lapsiperheiden sosiaalipalvelut, Muhos/Tyrnävä

Ansök senast  8.5.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Pohteella on haettavana vakituinen sosiaalityöntekijän virka lapsiperheiden sosiaalipalveluissa Oulunkaari ja Lakeus -alueella. Työpiste on viran toimituksen alkaessa Tyrnävä tai Muhos.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän lapsiperheiden sosiaalityössä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen ja säännölliseen työnohjaukseen. Tiimikokoukset ovat viikoittainen tiedottamisen ja ajankohtaisten kuulumisten foorumi.

Lapsiperheiden sosiaalityön sosiaalityöntekijänä vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien lasten, nuorten ja perheiden palvelutarpeenarviointiin perustuvasta sosiaalihuoltolain mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä ja palveluiden järjestämisestä, lastensuojeluilmoitusten käsittelystä yhdessä sosiaaliohjaajien sekä moniammatillisen työtiimin kanssa.

Lähitiimiin kuuluvat kokeneet ja ammattitaitoiset perhetyöntekijät, lapsiperheiden kotipalvelun työntekijät, sosiaaliohjaajat sekä sosiaalityöntekijät ja vastuuyksikköpäällikkö. Sosiaalityöntekijänä toimit työtäsi tukevissa ammatillisissa verkostoissa.

Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista asiakkaiden kanssa, sosiaalipalveluiden vaikuttavuuteen liittyvää arviointikykyä sekä asiakkaiden osallisuutta palveluja suunniteltaessa. Olet tervetullut tuomaan kehittämistyöhön oman panoksesi. Työtä on mahdollista tehdä hybridimallilla yhdistäen etä- ja läsnäolotyötä. Työtehtävässä tarvitaan ajokortti ja auto.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §.)

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Heli Huttunen, p. 044 479 3281 ja vastuualuepäällikkö Riitta Ruottinen, p. 050 363 1339. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare