test

Sosiaalityöntekijä, työikäisten palvelut Savonlinna

Ansök senast  17.5.2024 15:00

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen työikäisten palveluihin 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijä toimii virassa aloitettaessa Savonlinnan alueella.

Haettava sosiaalityöntekijän virka painottuu mielenterveys- ja riippuvuusvastaanoton asiakkaiden palveluprosesseihin erityisesti asumispalveluissa olevien asiakkaiden ja päihdelaitoskuntoutusten osalta. Tehtäviin kuuluu asumis- ja päihdelaitospalvelupäätösten sekä niihin liittyvien asiakasmaksupäätösten tekeminen, palvelutarpeen arvioinnit, asumisyksikön etsintä sekä asiakassuunnitelmien tarkistaminen, samoin kuin koko prosessin johtaminen ja arviointi.

Työikäisten palveluiden tiimiin Savonlinnassa kuuluu sekä sosiaalityöntekijöitä että sosiaaliohjaajia, lähiesihenkilönä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Nyt haettavan sosiaalityöntekijän kanssa työparina työskentelee toinen sosiaalityöntekijä, lisäksi lähitiimiin kuuluu myös sosiaaliohjaaja.

Työskentely edellyttää moniammatillista yhteistyötä ja laajoissa verkostoissa toimimista. Viran hoitamisessa edellytetään kehittämismyönteistä ajattelutapaa, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia laajassa yhteistyöverkostossa moniammatillisesti sekä hyvää paineensietokykyä.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Uuden työntekijän/viranhaltijan työskenneltyä tehtävässään vähintään 6 kuukautta, maksetaan kertaluonteinen rekrytointipalkkio 1500 euroa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityön ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytetään virkaan valitulta voimassa oleva ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Riitta Mentula, riitta.mentula@etelasavonha.fi, p. 040 356 3981, tavoitettavissa ma-ke ja 2.5.2024 alkaen Pirjo Kirvesmies, puh. 040 522 5359, pirjo.kirvesmies@etelasavonha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare