test

Sosiaalityöntekijä erityisasumispalveluihin

Ansök senast  2.5.2024 12:00

Hei sosiaalityöntekijä! Tule mukaan rakentamaan parempaa huomista asiakkaillemme työikäisten asumispalveluihin. Kiinnostuitko - lue lisää alta!

Etsimme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on työikäisten erityisasumispalvelut. Työn aloitus 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan.


Keitä me olemme?
Virka sijoittuu erityisasumispalveluihin, joka on keskitetty palvelu hyvinvointialueella. Asiakkaitamme ovat yli 18-vuotiaat henkilöt, jotka päihteistä johtuvien tai mielenterveydellisten tai muiden syiden vuoksi tarvitsevat erityistä tukea asumisessaan sekä asumisensa järjestämisessä. Työikäisten palveluissa tehtävällä sosiaalityöllä pyritään ehkäisemään sosiaalisten ongelmien syntyä kartoittamalla asiakkaan elämäntilannetta, vahvuuksia ja haasteita. Yhdessä asiakkaan kanssa etsitään vaihtoehtoja elämäntilanteen parantamiseksi ja motivoidaan asiakasta muutokseen.

Työikäisten sosiaalipalvelut sijoittuvat Pohjois-Savon hyvinvointialueella yleisten palveluiden kokonaisuuteen. Hyvinvointialueen työikäisten sosiaalipalvelut toimivat kolmella alueella: keskinen, eteläinen ja pohjoinen. Toiminta-alueena on Pohjois-Savon hyvinvointialueen eteläinen alue, keskuspaikkana Kuopio. Kuopion ohella työpiste voi sijaita myös muissa eteläisen alueen toimipisteissä. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.


Mitä työ sisältää?
Työhön sisältyy asiakkaan palvelutarpeen arviointi ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa. Arvioinnin perusteella asiakkaalle suunnitellaan tarpeenmukainen asumispalvelu sekä muu palvelukokonaisuus ja tehdään tarvittavat palvelupäätökset. Lisäksi työhön kuuluu harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittely.

Palveluissa olevan asiakkaan kanssa työskentely on asiakaslähtöistä, suunnitelmallista ja kuntouttavaa.
Yhteistyökumppaneita voivat olla asumispalveluiden palveluntuottajat, hoitotahot, Kela sekä eri järjestöt. Työtehtäviin kuuluu asiakkaan sekä yhteistyöverkoston ohjaus ja neuvonta sekä konsultoinnit. Työ on kotikäyntityötä, joten se edellyttää b-ajokorttia.


Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen ammattilaisten ja esihenkilön tuella
- työterveyshuollon palvelut
- ePassi rahaa hyvinvointisi tukemiseen
- TYKY-päivät
- hyvät koulutusmahdollisuudet
Palkka on 3900 €/kk.


Tule tiimiimme - täällä jo Sinua odotetaan!


Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös sijaispätevät hakijat.

Ennen virkaan valintaa vaaditaan lainsäädännön edellyttämä T-todistus (Viranhaltijalaki 7§). Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus työikäisten henkilöiden sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien kanssa tehtävästä sosiaalityöstä ja harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittelystä, sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain osaaminen sekä työikäisten palvelujärjestelmän tuntemus

Viran täytössä käytetään koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.

Liity joukkoomme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/sosiaaliala/

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä

Päivi Pakarinen

p. 044 718 3659

paivi.pakarinen@pshyvinvointialue.fi

Alue-esihenkilö

Tanja Bäck

p. 044 718 3901

tanja.back@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare