test

Sosiaaliohjaaja, virka, lapsiperheiden sosiaalipalvelut, Haukipudas

Ansök senast  2.5.2024 14:30

Meillä on haettavana sosiaaliohjaajan vakituinen virka lapsiperheiden sosiaalipalveluiden vastuuyksikössä, viran tehtäväalueena on Oulu Pohjoinen (Tuira, Haukipudas, Kiiminki). Työpiste sijoittuu Haukiputaalle.

Sosiaaliohjaajat vastaavat alueensa lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisesta sosiaaliohjauksesta. Lapsiperheiden sosiaalipalvelut on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme lapsiperheiden sosiaaliohjauksesta innostunutta sosionomia kehittämään laadukasta ja toimivaa lapsiperheiden sosiaalipalvelua sekä asiakaslähtöistä palvelua monialaisessa yhteistyössä.

Saat meillä työkavereiksesi työstään innostuneita alan ammattilaisia ja meillä pääset työskentelemään ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Suhtaudumme positiivisesti osaamisen kehittämiseen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeä osa työyhteisömme menestystä. Työssäsi sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea yksin, sillä tukenasi ovat lähiesimiehesi ja lakimiehet. Tiimiisi kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosionomeja ja vastuuyksikköpäällikkö.

Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja kilpailukyisen palkan.

Arvostamme oikeanlaista asennetta ja työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä kykyä kulkea asiakkaan rinnalla. Katsomme eduksi lapsen ja perheen kanssa työskentelyn sekä asiakkaita osallistavien menetelmien osaamisen. Lapsiperheiden sosiaalityö on vaativaa ja merkityksellistä asiantuntijatyötä, joka soveltuu työntekijälle, jolla on kykyä toimia vaihtelevissa ja haastavissakin tilanteissa sekä oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää sosionomin ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on riittävä määrä opintoja suoritettuna.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vs. vastuuyksikköpäällikkö Tanja Pahtaharju, p. 040 358 5727 ja vastuualuepäällikkö Santra Ruonakangas, p. 044 703 4838. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare