test

Sosiaaliohjaaja, viransijaisuus sosiaalipäivystys Mikkeli

Ansök senast  15.5.2024 15:00

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sosiaaliohjaajaa sosiaalipäivystykseen Mikkeliin määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 27.5.2024 - 8.5.2025 tai sopimuksen mukaan.
Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä ja haastattelut pidetään perjantaina 17.5.2024.

Sosiaalipäivystyksen ydintehtävä on järjestää äkillisissä ja järkyttävissä tilanteissa akuutti psykososiaalinen tuki yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työhön kuuluu kiireellisten sosiaali- ja kriisitilanteiden yhteydenottojen vastaanotto, tilanteen arviointi ja hoitaminen sekä jatkopalveluiden varmistaminen yhdessä sosiaalityöntekijän kanssa. Työhön sisältyy yöaikaan päivystämistä Mikkelin keskussairaalalla. Yöllä takapäivystäjänä toimii sosiaalityöntekijä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kiireellisissä lastensuojelutilanteissa sosiaaliohjaaja toimii valmistelijan roolissa ja etsii sijaishuoltopaikkoja. Sosiaalipäivystys osallistuu myös valmius- ja varautumissuunnitteluun ja johtaa sosiaalityöntekijän johdolla suuronnettomuustilanteissa psykososiaalista ensivaiheen tukea, kriisityötä sekä toimii kokoonkutsujana henkisen ensiavun ja -huollon ryhmille.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin sekä kahvit ja teet työpaikalla sekä polkupyöräedun. Työterveyshuolto on käytettävissä. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Uuden viranhaltijan työskenneltyä tehtävässään kuuden (6) kuukauden ajan maksetaan kertaluonteinen rekrytointipalkkio 1.500 euroa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sosiaalialan opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2025) mukainen laillistus. Viranhaltijalta edellytetään kykyä työskennellä yksin ja tehdä ratkaisuja äkillisissä tilanteissa sekä kykyä työskennellä sairaalaympäristössä sosiaalialan ammattilaisena. Yhteistyö useiden viranomaisten ja verkostojen kanssa on päivittäistä, joten hyvät yhteistyötaidot ovat työn edellytys. Rohkea, avoin ja kehittämismyönteinen asenne on tärkeää. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus kriisityöstä tai päivystysluonteisesta työstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa sosiaalipäivystys, p. 044 794 2394 ajalla 24.4.2024 -15.5.2024 ja palvelupäällikkö Satu Auvinen, p. 044 351 2302 ajalla 2.5.2024 -15.5.2024

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare