Sosiaaliohjaaja, Työllisyyden monialainen yhteispalvelu (TYP) Imatra

Ansök senast  3.11.2024 23:59

Oisitko sinä yksi meistä? Tule meille meidän työkaveriksi!

Haemme sosiaaliohjaajaa 2.1.2025 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Etelä-Karjalan työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) Imatran toimipaikkaan.

TYP palvelu on yhteistoimintamalli, jossa hyvinvointialue, työ- ja elinkeinotoimisto, Kansaneläkelaiton ja työtön henkilö yhdessä arvioivat työttömän palvelutarpeen, suunnittelevat työllistymisen edistämiseksi tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työllistymisen etenemisestä ja seurannasta.

Sosiaaliohjaaja sijoittuu Etelä-Karjalan työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) Imatran toimipaikkaan. Sosiaaliohjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimen, Kelan ja TE-palveluiden kanssa.

Tehtäviin kuuluvat asiakkaiden ohjaus ja palvelukokonaisuuksien suunnittelu monialaisesti. Päivittäisessä työssä keskitytään vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien asiakkaiden palveluohjaukseen sosiaalityön alueella, aktivointi- ja monialaisten suunnitelmien laadintaan ja niiden toteuttamisen seurantaan. Kuntouttavan työtoiminnan suunnittelu ja toteutus ovat keskeisiä työtehtäviä. Verkostotyö mm. peruspalveluiden, palveluntuottajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa korostuu asiakkaan jatkopolutuksessa.

Virassa edellytetään voimassa olevaa ajokorttia ja auton käytön mahdollisuutta.

Tarjoamme monipuolisen ja kattavan perehdytyksen. Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Meillä on käytössä liukuva työaika.

Kelpoisuutena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomin (AMK) tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilön rekisteröity laillistus. Eduksi katsomme työkokemuksen vastaavan kaltaisista sosiaaliohjaajan tehtävistä sekä työ- ja toimintakyvyn arvioinnista.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia.

Haastattelut järjestetään perjantaina 8.11.2024 klo 10-14 Imatran aikuisten keskuksessa, Tainionkoskentie 1, 2. krs. 55100 Imatra.


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Kontaktuppgifter

Toimintayksikön esihenkilö Tuula Kähäri, puh. 040 513 6610, tuula.kahari@ekhva.fi

Toimintayksikön esihenkilö Jaana Rännälä-Paakko, puh. 040 549 1556, jaana.rannala-paakko@ekhva.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Läs om arbetsgivare