Sosiaaliohjaaja, Rovaniemi

Ansök senast  4.10.2024 15:00

Tule sosiaaliohjaajaksi aikuissosiaalityöhön!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaaliohjaajaksi Lappiin!

Sosiaaliohjaajan virka sijoittuu Lapin hyvinvointialueen Kaakkoiselle palvelualueelle sosiaalipalveluiden toimialalle, perheiden ja työikäisten vastuualueelle aikuissosiaalityöhön. Sosiaaliohjaajan viran pääasiallinen toimipiste sijaitsee tällä hetkellä Rovaniemellä.

Aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajan keskeisiä työtehtäviä ovat asiakkaiden ohjaus ja neuvonta sekä vuorovaikutuksellinen osallisuuden, elämänhallinnan ja sosiaalisen toimintakyvyn tukeminen. Tiimiin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työ on suunnitelmallista asiakastyötä yli 30-vuotiaiden työikäisten asiakkaiden kanssa. Työtä tehdään usein tiiviissä yhteistyössä asiakkaan verkoston sekä tiimin sosiaalityöntekijöiden kanssa. Tehtävässä on keskeistä asiakkaiden joustava kohtaaminen ja motivointi itsenäiseen suoriutumiseen. Lisäksi tehtävään kuuluu omien asiakkaiden harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittely ja työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) työskentely.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä mielenkiintoista ja vaikuttavaa työtä osana ammattitaitoista tiimiä. Saat jatkuvan ja tiiviin tuen tiimiltäsi sekä lähiesihenkiköiltäsi ja mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tehtäviin perehdytys järjestetään tarpeidesi mukaan. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työmme luonne huomioon ottaen. Tarjoamme käyttöösi myös Lapin hyvinvointialueen henkilöstöedut mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen pätevyys.
Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja aloitteellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja moniammatillisesti.
Arvostamme kokemusta kohderyhmän kanssa työskentelystä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä ja sosiaalihuoltolain sekä palvelujärjestelmän tuntemusta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 962,75 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry-sivuston kautta 4.10.2024 klo 15:00 mennessä!


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä Jenni Sieppi

jenni.sieppi@lapha.fi

p. 0400 377 564

Johtava sosiaalityöntekijä Miia Virtamo

miia.virtamo@lapha.fi

p. 050 3151 259

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare