Sairaanhoitajan keikkatyö - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Sairaanhoitajan keikkatyö

Perusturvakuntayhtymä Karviaisessa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (kesätyö, keikkatyö ja muut sijaisuudet) sairaanhoitajan sijaisuuksiin. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Keikkatyötä voit tehdä erilaisissa vanhustenhoitoyksiköissä: kotihoidossa, tehostetussa palveluasumisyksikössä ja terveyskeskuksen osastoilla Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan alueilla. Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Työntekijän toiveet ja osaaminen otetaan huomioon kaikkia sijaisuuksia täytettäessä.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.
Rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus oheisen linkin (hae työpaikkaa) kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan.
Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi

Hoivakeskuspäällikkö Kirsi Gustafsson p. (09) 4258 2939

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Ikäihmisten linja
Osoite: Karkkila, Vihti

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Läntisellä Uudellamaalla. Kuntayhtymä on aloittanut toimintansa 1.1.2009. Toiminta jakautuu perheiden, työikäisten ja ikäihmisten palvelulinjoille.
Karviainen on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan