Sairaanhoitajaksi Joroisten terveysasemalle

Ansök senast  25.10.2024 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä Joroisissa!

Haemme Joroisten terveysaseman vastaanottopalveluihin sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.11-31.12.2024. Työskentelyalue voi olla tarpeen mukaan koko eteläinen alue, mutta ensisijainen työn aloitusyksikkö on Joroisten terveysasema.

Haemme tehtävään aidosti kiinnostunutta, joustavaa ja ennakkoluulotonta terveydenhuollon ammattilaista.

Joroisten terveysasemalla meillä on hyvä yhdessä tekemisen henki ja ammattitaitoinen sekä kehitysmyönteinen työyhteisö. Sairaanhoitajana työskentelet monipuolisessa ja mielenkiintoisessa vastaanoton sairaanhoitajan tehtävässä osana terveysaseman hoitotiimiä. Työhösi kuuluu mm. hoidontarpeen arviointia ja monipuolista sairaanhoitajan itsenäistä vastaanottotyötä. Meillä on käytössämme useita eri digitaalisia hoitopolkuja, joita pääset työssäsi käyttämään.

Tarjoamme työhösi esihenkilöiden ja työyhteisön laajan tuen, kannustavan työympäristön sekä kattavan perehdytyksen. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2 927,35 €/kk. Työ on päivätyötä.

Olisitko sinä etsimämme sairaanhoitaja?

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa osaamista ja osaamisen näyttöä joltain seuraavista vastaanoton sairaanhoitajan työssä edellytetyltä osaamisalueelta: kansansairauksien ja/tai pitkäaikaissairauksien hoito (esim. diabetes, astma, uniapnea), haavanhoito, avanteenhoito, digihoitopolut ja ryhmienohjaus. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä sekä itsenäistä työskentelyotetta ja vastuunkantoa.

Muuta huomioitavaa
-Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa joukkoomme - meillä osataan!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Eija Alatalo p. 041 731 2011 eija.alatalo@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare