test

Sairaanhoitaja Suonenjoelle

Ansök senast  3.5.2024 12:00

Sairaanhoitaja, liity ammattitatoiseen kotihoidon tiimiimme! Vakituinen tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Lue lisää meistä - olisiko tämä sinun tuleva työpaikkasi?

Tervetuloa meille!

Suonenjoen kotihoidon tiimissä on yli 30 lähihoitajaa, kolme sairaanhoitajaa ja 1,5 fysioterapeuttia. Kotihoito Suonenjoella on edistyksellinen yksikkö, joka aktiivisesti hyödyntää teknologiaa kehittyäkseen entistäkin paremmaksi päivittäisessä arvokkaassa työssä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Tavoitteenamme on varmistaa ikääntyneiden hyvä ja arvokas vanhuus kotona. Sairaanhoitajamme työ on monipuolista ja kattavaa kotihoidossa, jossa yksilölliset tarpeet ja tavoitteet määritellään. Käytämme kuntouttavaa työotetta asiakkaan hoidossa ja hoivassa. Sairaanhoitajamme osallistuvat tiimin ja moniammatillisen työryhmän kanssa ikääntyneiden asiakkaiden hoitoon ja huolenpitoon. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu hoidon suunnittelua, avustamista lääkärin kotikäynneillä ja asiakkaan perushoitoa ja hoivaa, sekä palvelutarpeen arviointia yhteistyössä tiimin ja asiakasohjauksen kanssa.

Olisitko Sinä meidän tuleva kollega?

Etsimme henkilöä, joka tekee hoitotyötä suurella sydämellä, asiakasta ja työkaveria arvostaen. Meille on tärkeää tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman hyvää kotihoitoa.

Tarjoamme sinulle?

Monipuolisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme tyhy-toimintaa ja Epassi-edun (liikunta, kulttuuri ja muu hyvinvointi) sekä työterveyshuollon palvelut.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2750,37€/kk.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on lain ja asetuksen mukaisesti vaadittava pätevyys- sekä Valviran ammatinharjoittamislupa. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksi. Valmistuvat opiskelijat huomioidaan.

Muuta huomioitavaa:

-Pohjois-Savon hyvinvointialueella noudatetaan tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Valitulta pyydetään huumeainetodistuksen esittämistä ja valitun henkilön on myös esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tsemppiä hakuun, odotamme jo hakemustasi, sillä haastatteluita käydään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä!


-Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi-


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://suonenjoki.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuinymparistomme/

Kontaktuppgifter

Palveluvastaava Maria Kuosmanen, p. 044 758 1551, maria.kuosmanen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare