test

Sairaanhoitaja, selvittely- ja arviointiyksikköön

Ansök senast  3.5.2024 14:00

Haemme sairaanhoitajaa Myllypuiston selvittely- ja arviointiyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Oletko Sinä uusi työkaverimme?

Haemme sairaanhoitajaa Myllypuiston selvittely- ja arviointiyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Oletko Sinä uusi työkaverimme? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme Sinut mielellämme.

Myllypuiston Selvittely- ja arviointiyksikkö toimii ikäihmisten toimintakyvyn tuen palveluiden palvelualueella. Yksikössä on 28 asiakaspaikkaa. Lyhytaikaisasumisen yksikössä toiminnan keskiössä on asiakkaiden toimintakyvyn ja kuntoutumisen edistäminen ja läheisten/omaishoitajien tukeminen. Yksikkö toimii jatkokuntoutuspaikkaa tarvitsevien ikäihmisten lyhytaikaisyksikkönä sekä vuorohoitoyksikkönä omaishoidon asiakkaille. Yksikön toiminnan keskeisin perustehtävä on asiakkaan elämäntilanteen ja palvelutarpeen arviointi, kuntoutus ja suunnitelmallinen kotiutus.

Haemme joukkoomme ikäihmisten hoitotyöhön sitoutunutta sairaanhoitajaa. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijalta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista ja reipasta työasennetta sekä sitoutumista työhön. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Valitulla tulee olla suoritettuna lääkelupa tai se tulee suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Suvi Pihlaja

puh. 044 425 5011

Palvelualuejohtaja Johanna Koivuniemi

puh. 050 303 2049

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare