Sairaanhoitaja, määräaikainen tehtävä, Iin kotikuntoutus- ja kotiutustiimi

Ansök senast  24.5.2024 14:30

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointi -alueelle Oulunkaaren Iin kotikuntoutus- ja kotiutustiimiin sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää kolme (3) kuukautta, jatko mahdollinen.

Sairaanhoitaja osallistuu kotikuntoutus- ja kotiutustiimissä asiakkaiden hoitoon ja kuntoutukseen koulutuksensa mukaisesti vastaten asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn arvioinnista sekä terveydentilan seurannasta. Sairaanhoitaja on osa moniammatillista tiimiä, joka osallistuu tiimissä asiakkaan tavoitteellisten kuntoutus- ja hoitosuunnitelmien laadintaan ja seurantaan sekä RAI-arviointeihin. Sairaanhoitaja vastaa sairaanhoidollisista tehtävistä, lääkärin konsultaatioista ja asiakkaan hoidollisista asioista.

Työ on kaksivuorotyötä (ma-su). Tehtävä edellyttää liikkumista Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointi -alueella ja voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttö on tehtävän kannalta välttämätön.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten palveluista, itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta, positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden seuraavan kalenteripäivän ajan ilmoituksen julkaisusta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Liisa Heinikoski, p.040 620 5124, liisa.heinikoski@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare