Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja, hoitotyön opiskelija (8), joulurekry, Kuusamo ja Taivalkoski

Ansök senast  29.11.2024 14:30

Haemme joulun 2024 ajalle lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia tai hoitoalan opiskelijoita sijaisuuksiin ikäihmisten palveluiden kuntoutusyksiköihin Koillismaalle, Kuusamoon Katrinkotiin ja Taivalkosken kuntoutusyksikköön.

Ikäihmisten palveluiden kuntoutusyksiköt Kuusamossa ja Taivalkoskella ovat tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista moniammatillista hoitoa ja kuntoutusta. Yksiköiden toiminta on arvioivaa, kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää sekä edistävää.

Työ kuntoutusyksikössä sisältää voimavaralähtöistä ja kuntoutumista edistävää hoitotyötä, asiakkaan toimintakyvyn arviointia, lääkehoidon toteuttamista sekä päivittäisessä arjessa ohjaamista ja avustamista. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä.

Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten parissa tehtävästä hoitotyöstä sekä aidon kiinnostuksen työskennellä ikäihmisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys, sairaanhoitajan sijaisuuteen terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Hoiva-avustajan sijaisuuteen voi tulla valituksi hoiva-avustajan koulutuksen suorittanut, alan opiskelija tai avustaviin tehtäviin soveltuva henkilö.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään JulkiTerhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kuukautta kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa Jenni Karjalainen, p. 040 860 8768. Sähköposti: jenni.m.karjalainen@pohde.fi.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare