Sairaanhoitaja / lähihoitaja - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Sairaanhoitaja / lähihoitaja

Haemme määräaikaisia sijaisia ja keikkatyöntekijöitä Perusturvakuntayhtymä Karviaiseen
mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostettuun asumispalveluyksikköön Karkkilaan

Etsitkö keikkatöitä tai määräaikaista sijaisuutta monipuolisissa tehtävissä sosiaali- ja terveysalalla? Opiskeletko lähihoitajaksi/sairaanhoitajaksi ja etsit alan töitä? Tule meille Perusturvakuntayhtymä Karviaiseen!

Tarjoamme:
- koulutusmyönteisen työpaikan
- hyvän perehdytyksen
-mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävistä riippuen joko lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat/valmistumassa olevat henkilöt.

Haemme
- lähihoitajaa/sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen kesän ajaksi
- lähihoitajia/sairaanhoitajia keikkatöihin
Ympärivuorokautisessa yksikössä on tarjolla kaikenlaisia vuoroja, ja voit keikkatyöntekijänä itse määritellä mitä vuoroja pystyt tekemään. Sairaanhoitajana määräaikaisessa sijaisuudessa työtehtävät painottuvat arkipäiviin. Toivomme sinun olevan kiinnostunut mielenterveys- ja päihdetyöstä tai ehkä olet alalle jo suuntautumassa?

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi

Tutustu työnantajaan

Mielenterveys- ja päihdepalveluiden yksikön esimies Vilja Konieczny 044 467 5273

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Työikäisten palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä. Kuntayhtymän toiminnan järjestäminen perustuu elämänkaarimalliin. Karviainen on jaettu palvelukokonaisuuksiin ikäryhmittäin. Näitä palvelukokonaisuuksia nimitetään palvelulinjoiksi: perheiden, työikäisten ja ikäihmisten palvelujen linja.