Sairaanhoitaja, Harjulan sairaalaan Kuopioon

Ansök senast  4.11.2024 15:00

Kiva, kun luet tätä ilmoitusta sairaanhoitajan paikasta Harjulan sairaalaan osasto 1:lle Kuopioon! Tule meidän mukavaan ja reiluun työporukkaan mukaan!

Tervetuloa meille! Pohjois- Savon hyvinvointialueella Harjulan sairaalasssa on avoimena määräaikainen sairaanhoitajan tehtävä ajalla 21.10.24.-16.5.25. Sijaisuus täytetään heti kun soveltuva henkilö löytyy.

Harjulan sairaala sijaitsee Niuvantien varressa kauniin Savilahden rannalla. Harjulan Lehtolassa toimii poliklinikka, saattohoidon tukiyksikkö Lehtola-koti sekä neljä lyhytaikaisosastoa.

Harjulan osasto 1 on kuntoutuspainotteinen yleislääketieteen, sisätautien ja geriatristen potilaiden lyhytaikaisosasto, jossa on 24 potilaspaikkaa. Yleisimmin hoidettavia sairauksia osastolla ovat sydän- ja verenkiertosairaudet, keuhkosairaudet, infektiot, diabetes ja syöpätaudit. Potilaita kannustetaan ja tuetaan omatoimisuuteen ja toimintakyvyn kohentamiseen, tavoitteena kotona tai kodinomaisessa ympäristössä asuminen itsenäisesti tai erilaisten palvelujen tukemana. Omaiset ja läheiset ovat tärkeässä roolissa potilaan kuntoutumisprosessissa.

Sairaanhoitajana vastaat potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja toimit hoitotyön asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä. Työssäsi korostuvat asiakaslähtöisyys, luottamus, kunnioitus ja yhteisöllisyys.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin katsotaan eduksi. Myös positiivinen asenne ja tietotekniset taidot kantavat työssä pitkälle.

Hyvinvointialueella tarjoamme Sinulle:
Hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet, ammattitaitoiset työkaverit kannustavassa ja toinen toistaan tukevassa moniammatillisessa työyhteisössä. Työhyvinvointisi tukena on työterveyshuollon palvelut ja Epassin edut. Meillä on käytössä ergonominen ja yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa huomioidaan työntekijän elämäntilanteen mukaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 2817,50 €/kk + lisät.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä sekä rekisteröityminen Valviran ammattirekisteriin. Aikaisempi työkokemus sisätautien parissa katsotaan eduksi.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.
Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Yhdessä voimme tehdä merkityksellistä työtä terveydenhuollon alalla.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Inkeri Saari, p. 044 718 6872, inkeri.saari@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare