test

Sairaanhoitaja, digitaalisten terveyspalveluiden päivystysapu

Ansök senast  7.5.2024 15:00

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen digitaalisiin terveyspalveluihin, tarkemmin päivystysapuun ajalle 20.5-30.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Digitaalisiin terveyspalveluihin on rakentunut koko hyvinvointialueen hoidon tarpeen arvioinnin keskus.

Päivystysavussa toteutamme 24/7 vuoden jokaisena päivänä puhelimitse päivystyksellisiin tilanteisiin ja terveyteen liittyvää hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointia sekä neuvontaa omahoidon tukemiseksi. Tarpeen mukaan ohjaamme potilaan Eloisan eri yksiköiden kiirevastaanotoille, päivystyksiin tai digilääkärille. Työsi tukena on osaava, moniammatillinen tiimi ja työtäsi sujuvoittavat uudet sähköiset työkalut. Työssäsi käytät useita potilastietojärjestelmiä ja työskentelet koko hyvinvointialueen laajuisesti.

Työ on 3-vuorotyötä. Yövuoroihin painotus on halutessasi mahdollista. Työvuorosuunnittelussa painotetaan autonomiaa yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Tehtävässä tarvitaan kykyä sopeutua ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, vahvaa organisointikykyä sekä kiinnostusta kehittämistyöhön. Lisäksi edellytämme itsenäistä päätöksentekokykyä sekä näppäriä tietoteknisiä taitoja. Tärkeimmät taitovaatimukset tässä työssä ovat kuitenkin erinomaiset vuorovaikutus-, työelämä- ja asiakaspalvelutaidot, itseohjautuva työote sekä kyky ja halu oppia uutta.

Arvostamme innostunutta, joustavaa ja esimerkillistä asennetta työhön. Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Panostamme työhyvinvointiin ja hyvään lähijohtamiseen.

Työtä on mahdollista tehdä perehdytyksen jälkeen myös etätyönä ja lähityöskentely mahdollistetaan Eloisan toimipisteissä. Perehdytys tapahtuu Mikkelin sairaalakampuksella ja kestoon vaikuttaa aiempi osaamisesi sekä työkokemuksesi. Tehtävään haettavalta edellytämme aiempaa kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista ja/tai akuutti hoitotyöstä. Haastatteluja ja valintoja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Tiina Ylönen, p. 044 794 5717, tiina.ylonen@etelasavonha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare