Sairaanhoitaja (2) toimi, perioperatiivinen hoitotyö

Ansök senast  24.5.2024 14:30

Sairaanhoitaja, tule tiimiimme! Oulun yliopistollisen sairaalan perioperatiivisessa hoitotyössä on avoinna kaksi (2) sairaanhoitajan toimea. Toinen toimi sijoittuu heräämötoiminnan alueelle ja toinen aistinelinten ja lastenkirurgian osaamisalueelle.

Perioperatiivisen hoitotyön alueella sairaanhoitajan osaamisesi kehittyy vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, kannustavan työyhteisön sekä ammatillisen tuen. Huolehdimme riittävästä perehdytyksestä sekä osaamisen kohdentumisesta vahvuus- ja kiinnostusalueillesi. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme perioperatiivisen hoitotyön tuntemusta.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat anestesiahoitotyön vastuuyksikköpäällikkö Maaria Juntunen, p. 040 126 4356 ja hoitotyön johtaja Anitta Tanhua, p. 0400 324 696. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare