Sairaalafyysikko, KYS

Ansök senast  31.5.2024 12:00

Sairaalafyysikko, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme sairaalafyysikkoa Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) Kuvantamiskeskukseen toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Pohjois-Savon hyvinvointialueen Kuopion yliopistollinen sairaala (KYS) on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYS:n menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöidemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Sairaalafyysikon tehtävänä on toimia oman erikoisalansa mittaus- ja kuvantamismenetelmien sekä niihin liittyvien tietojärjestelmien asiantuntijana niiden hankinnassa, käyttöönotossa, kehittämisessä, ylläpidossa ja laadunvalvonnassa vastaten niiden keskeytymättömästä toiminnasta ja antaen välitöntä apua niihin liittyvissä ongelmatilanteissa. Kuvantamiskeskuksen toimintaa on koko hyvinvointialueella ja tarvittaessa yhteistyötä tehdään KYS-yhteistyöalueen laajuisesti, jolloin työ edellyttää myös matkustamista.

Sairaalafyysikon tulee myös kouluttaa muuta henkilökuntaa erikoisalansa laitteiden ja menetelmien käytössä, säteilyturvallisuudessa sekä erikoistuvaa fyysikkoa lähikouluttajana. Työtehtävät sisältävät säteilytyötä. Tehtäviin voi sisältyä varallaoloa.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 5233,47-5566,46 €/kk.

Olisiko tämä työ ja työyksikkö sinua varten?

Kelpoisuutena tehtävään on sairaalafyysikon pätevyys. Lisäksi edellytämme laajaa kuvantamisosaamista.

Arvostamme aktiivista osallistumista tutkimus- ja kehittämistoimintaan, matemaattista ja teknistä osaamista ja näyttöjä kehittämisprojektien läpiviennistä. Hyvät yhteistyötaidot, sitoutuminen ja aloitteellisuus sekä kyky työskennellä suuressa moniammatillisessa työympäristössä ovat tehtävän menestyksellisen hoidon perusedellytyksiä.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, julkaisuluettelo ja lista mahdollisista suosittelijoista yhteystietoineen.

Muuta huomioitavaa:
- Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
- Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
- Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja antaa ylifyysikko Tiina Laitinen, p. 044 711 3261, tiina.m.laitinen(at)pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare