Ravitsemistyöntekijä (2), toimi, ateriapalvelut

Ansök senast  1.11.2024 14:30

Tule tekemään työtä laadukkaiden raaka-aineiden parissa! Haemme Oulun yliopistollisen sairaalan ateriapalveluihin kahta (2) ravitsemistyöntekijää toimeen ravintokeskukseen.

Aiemmin tehtävään hakeneet huomioidaan haussa.

Ateriapalvelujen tehtävänä on tukea asiakkaan ydintoimintoja ja tavoitteita. Ateriapalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan voimassa olevia suomalaisia ravitsemussuosituksia. Tavoitteenamme on järjestää asiakkaille monipuolisia, maukkaita ja ravitsemuksellisesti tasapainoisia ateriakokonaisuuksia, joissa suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita ja lähiruokaa.

Ravitsemistyöntekijän työtehtävät ateriapalveluissa sisältävät astiahuoltoa, ruuan jakelua ja muita keittiön töitä. Ravintoloissa kassa- ja linjastotyöskentelyä sekä astiahuoltoa ja muita ravintolan työtehtäviä. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Työ edellyttää hygieniapassia.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittävää työotetta. Tarjoamme sinulle suurkeittiön ja ravintolan työympäristön ja monipuolisen tehtävän potilashoidon vastuualueella.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava koulutus.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat ateriapalveluesihenkilöt Sanna Leinonen, p. 040 534 1548 ja Hannele Gallenius, p. 040 709 1786. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare