Radiologian erikoislääkäri, KYS

Ansök senast  31.7.2024 12:00

Radiologian erikoislääkäri, tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Hei rautainen ammattilainen! KYS Radiologia tarjoaa osaamistasi vastaavaa, monipuolista ja mielenkiintoista työtä radiologian erikoislääkärille luonnonkauniissa Kuopiossa. Tule tekemään työtä, jossa aidosti yhdistyy yliopistosairaalan akateemisuus ja aito savolainen välittömyys.

Pohjois-Savon hyvinvointialueella Kuopion yliopistollisen sairaalan Kliinisen radiologian yksikössä on haettavana neljä (4) radiologian erikoislääkärin toistaiseksi voimassa olevaa virkaa. Työnkuva on räätälöitävissä osaamistoiveesi huomioon ottaen. Joukkoomme kaivataan erityisesti lastenradiologiasta tai vartaloradiologiasta kiinnostuneita radiologeja, työyhteisössämme on mahdollisuus syventyä myös kaikkiin muihin yliopistosairaalatasoisiin painotusalueisiin.

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa pääset syventämään osaamisestasi omiin mielenkiinnon kohteisiin, pitäen kuitenkin välittömän yhteyden koko hyvinvointialueen muuhun lääkärikuntaan. Kuopion Puijon sairaalan ohella sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään muissakin KYS radiologian yksiköissä: lähisairaalat (Varkaus ja Iisalmi) tai sote-keskusten yhteydessä olevat röntgenit (ultraäänitoimintaa). Työpaikkana tarjoamme kilpailukykyisen palkan, etätyöpisteisiin liikkuvuusrahan (ad. 2000 euroa /kk), radiologian kannustepalkan (ad. 2000 euroa /kk), mahdollisuuden tehdä lisätyötä ja päivystyksestä tulevat korvaukset. Kuopiossa on hyvän elämisen eväät helposti saatavilla. Innostava ja kehittyvä kaupunkiympäristö avautuu heti Savilahdesta.

Olisiko tämä työ ja työyksikkö sinua varten?

Olemme koulutusmyönteinen yksikkö ja huolehdimme aktiivisesti työntekijöidemme ammattitaidon jatkuvasta kehittämisestä sekä ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisesta. Työyksikössä on paljon nuoria radiologeja vastuutehtävissäkin, mutta myös syväosaajia, jotka mielellään jakavat osaamistaan. Uudistamme johtamiskulttuuria, suhtaudumme haasteisiin innolla ja osaamme olla aktiivisesti mukana muutoksessa. Sinun on mahdollista syventyä yksikössämme kaikkiin radiologian osa-alueisiin. Halutessasi voit ilmoittautua johonkin lukuisista suppeista lisäkoulutusohjelmistamme Itä-Suomen yliopistossa. Kliinisen radiologian osastolla tehdään kansainvälisesti arvostettua tutkimustyötä. Tärkeimmät akateemiset tutkimusalueet ovat neuroradiologinen kuvantaminen, rintaradiologia ja verisuonten kuvantaminen, mutta yksiköstämme löytyy moniammatillisessa tutkimusympäristössä mm. keinoälyyn pohjaavia tutkimusprojekteja. Työntekijän toiveita oman työn sisällöstä ja kehittämistoiveista kuunnellaan.

Kelpoisuusvaatimuksina erikoislääkärin virkaan ovat terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys kliinisen radiologian erikoisalalla. Täyttöperusteena on sopivimmat hakijat virkoihin. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa tai lääkärikoulutusta Suomessa.

Virkaan valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virkavalinnan vahvistamista. Noudatamme Tartuntatautilain 48 §:ää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kirjaamo, Pohjois-Savon hyvinvointialue
Puijonlaaksontie 2
PL 1711, 70211 Kuopio


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa oyl Mikko Taina, p. 044 717 9462, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare