Radiologian erikoislääkäri Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hämeenlinnaan

Ansök senast  31.10.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Kanta-Hämeen keskussairaala on työntekijöidemme ja potilaiden mielestä ihmisen kokoinen sairaala - ja nyt sopivaa ihmistä vailla. Haemme Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle röntgenyksikköön radiologian erikoislääkäriä vakituiseen virkaan. Hämeenlinnan röntgen toimii pääasiallisena työnsuorituspaikkana, mutta huolehdimme myös Riihimäen ja Forssan sairaaloiden kuvantamistoiminnoista. Työhön liittyy näin ollen myös näiden yksiköiden kuvantamisesta huolehtiminen.

Röntgenyksikössämme tehdään vuositasolla noin 40 000 natiivitutkimusta, 20 000 tietokonetomografiatutkimusta 7 000 magneettitutkimusta ja 7 500 ultraäänitutkimusta. Lisäksi meillä tehdään mm. mammografioita, angiografioita ja läpivalaisuja. Tutkimusmäärät ovat tulevaisuudessa kasvussa. Haettavien erikoislääkärien tehtävänä on toimia muiden lääkäreidemme tapaan mahdollisimman laajasti eri modaliteeteilla. Ensisijaisesti haemme sairaalaamme toimenpideorientoitunutta yleisradiologia, joka on valmis kehittämään osaamistaan pidemmälle mahdollisen suppean lisäkoulutuksen muodossa. Arvostamme valmiutta klinikkamme erikoislääkärikoulutuksen kehittämiseen.

Tarjottu työ on monipuolista ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Kanta-Hämeen hyvinvointialue on koulutusmyönteinen organisaatio ja tuemme oman osaamisen kehittämistä. Laitekantamme on modernia ja apunasi toimii osaava joukko radiologeja, röntgenhoitajia, sairaalafyysikoita sekä kliinikoita.

Me Oma Hämeessä suunnittelemme Hämeenlinnaan maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa, joka avaa ovensa vuonna 2026. Tämä moderni sairaala tarjoaa huippuluokan tilat ja teknologian, jotka tukevat sekä potilaiden, että henkilökunnan hyvinvointia. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä tulevaisuuden lääketiedettä.

Kelpoisuusehtona on radiologian erikoislääkärin tutkinto. Järjestämme perehdytyksen käytössä oleviin tietojärjestelmiin (Sectra PACS, Lifecare). Tehtäviin liittyy päivystysvelvollisuus ja arvostamme vähintään 80 % työaikaa. Käytössämme on kannustinpalkkausjärjestelmä ja osittainen etätyömahdollisuus.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja: Mm. lounasetu, työmatkaetu, kulttuuri-, hyvinvointi-, ja liikuntaetu Epassi Flex, työterveyshuolto Terveystalossa, ilmainen pysäköinti sekä sairaalan kuntosali.

Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja paikallisen lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Virkavalinta on ehdollinen kunnes valittava on esittänyt hyväksytysti todistuksen terveydentilastaan. Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon lopputyön tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Läs mer

http://www.omahame.fi

Kontaktuppgifter

Ylilääkäri Pyry Jylhä-Vuorio, pyry.jylha-vuorio@omahame.fi, puh. 040 8287452

Osastonylilääkäri Seppo Kortelainen, seppo.kortelainen@omahame.fi, puh. 040 7047620

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare