test

Puheterapeutti, vaativat erityispalvelut Vaalijala Pieksämäki

Ansök senast  8.5.2024 15:00

Tarjoamme sinulle monipuolisen työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus suunnitella ja kehittää työtäsi. Tule mukaan Eloisaan joukkoomme - Myö yhessä!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vaativiin erityispalveluihin Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäelle 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työnkuvaan kuuluu puheen, kommunikaation ja kielenkehityksen arviointia, konsultointia ja kuntoutusta niin lyhyt- ja pitkäaikaisjaksoilla oleville asiakkaille osaamis- ja tukikeskuksen alueella kuin jalkautuvina palveluina asiakkaan omaan toimintaympäristöön. Lisäksi puheterapeutti kouluttaa ja konsultoi kehitysvamma-alan henkilöstöä kommunikaatioasioissa. Puheterapeutti toimii myös asiantuntijana asiakkaan ongelmissa, jotka liittyvät suun alueen lihaksiston toimintaan sekä syömiseen liittyviin motorisiin haasteisiin ja nielemisvaikeuksiin.

Sinulla on mahdollisuus suunnitella, toteuttaa ja kehittää työtäsi hyvin itsenäisesti. Tarjoamme monipuolisen työympäristön lisäksi hyvät palvelussuhteen ehdot sekä erilaisia työsuhde-etuja liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin. Meillä on hyvät mahdollisuudet etätyöhön ja työaikaliukumat, jotka helpottavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Tehtävä edellyttää tuntemusta kehitysvammaisista ja autisminkirjon henkilöistä sekä puhetta tukevista ja korvaavista kommunikaatiomenetelmistä. Eduksi katsotaan NDT tai Bobath-koulutus. Arvostamme koulutuksen ja aiemman työkokemuksen ohella oma-aloitteista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Puheterapeutin työtä tukevat osaamis- ja tukikeskuksen kommunikaatio-ohjaajat/puhevammaistentulkit.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Lisäksi maksamme kertaluonteisen 1000€:n rekrypalkkion. Palkkio maksetaan, kun uusi työntekijä on työskennellyt tehtävässä vähintään 6 kuukautta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu puheterapeutti (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa kommunikaatio-ohjaaja/puhevammaistentulkki Marjo Miettinen, 0503899390, marjo.miettinen@etelasavonha.fi ja palveluesihenkilö Kati Auvinen, 0443899709, kati.auvinen@etelasavonha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare