Puheterapeutti, sijaisuus, kuntoutuspalvelut, Kempele

Ansök senast  27.5.2024 14:30

Tule puheterapeutiksi Pohteelle! Haemme puheterapeuttia sijaisuuteen Lakeuden kuntoutuspalveluihin Kempeleeseen. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 5.8.2024 ja kestää 31.5.2025 saakka.

Haluaisitko olla osana moniammatillista tiimiä Lakeuden yksikössä (Kempele, Liminka, Tyrnävä, Muhos, Lumijoki, Hailuoto, Utajärvi ja Vaala)? Ensisijaisena työskentelypaikkana on Kempele.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittyvässä työyhteisössä. Työtehtäviin kuuluu mm. puheterapeuttisten arvioiden tekeminen, kuntoutussuunnitelmien laatimiseen osallistuminen sekä asiakkaan, perheiden ja omaisten ohjaus. Lisäksi puheterapeutti voi mahdollisuuksien mukaan järjestää lyhyitä ohjaus- tai kuntoutusjaksoja sekä ryhmämuotoisia terapioita. Työnkuva kattaa asiakkaat vauvoista ikäihmisiin, pääpainon ollessa lasten arvioinnissa ja ohjauksessa, mutta tarvittaessa puheterapeutti käy myös osastolla arvioimassa ja kuntouttamassa aikuisneurologisia asiakkaita.

Alueellisten kuntoutuspalveluiden yksiköissä toimii puheterapeutteja, toimintaterapeutteja ja fysioterapeutteja. Yksikön kollegiaalisen tuen lisäksi Pohteella toimii koko hyvinvointialueen alueellisten palveluiden puheterapeuttien verkosto, puheterapeutit tapaavat toisiaan säännöllisesti verkkotapaamisissa. Meillä on käytössä hyvät työtilat ja ajanmukaiset työvälineet. Työ on osin liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittämisintoa ja innostunutta työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena puheterapeutin sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Hakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Hanna Mikkonen, p. 050 413 8292, sähköposti: hanna.m.mikkonen@pohde.fi ja puheterapeutti Minna Mänty, p. 044 497 2145, sähköposti: minna.manty@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare