Psykologin sijaisuus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Psykologin sijaisuus

Haemme psykologia Porin aikuispsykiatrian poliklinikalle sijaisuuteen ajalle 18.11.2019-29.9.2020, mahdollisesti pidempäänkin.

Porin psykiatrian poliklinikka on kaupungin keskustassa sijaitseva monipuolinen ja ajanmukainen psykiatrinen avohoitoyksikkö. Poliklinikalla toimii kolme moniammatillista hoitotyöryhmää, joissa kaikissa työskentelee psykologi. Hoitotyöryhmien lisäksi poliklinikkatoimintaan kuuluu päiväyksikkö, uusien potilaiden arviointityöryhmä sekä psykoosien tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut psykoosiklinikka. Psykologin toimia on Porin psykiatrian poliklinikalla kaikkiaan viisi.

Psykologin työnkuvassa painottuvat yksilölliset hoitosuhteet ja asiantuntijaroolin mukainen työskentely osana moniammatillista psykiatrisen avohoidon tiimiä. Lisäksi työhön kuuluu diagnosointia ja hoidon suunnittelua tukevia psykologisia tutkimuksia. Tarjoamme hakijalle mielekkään ja kiinnostavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kollegiaaliseen tukeen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Edellytyksenä toimeen on laillistetun psykologin pätevyys. Toivomme lisäksi hyvää yhteistyökykyä ja elävää kiinnostusta psykiatristen potilaiden psykologiseen hoitamiseen ja tutkimiseen.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan perustuen kuntayhtymässä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin. Työnhakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

johtava psykologi Sirkku Tyni
044 707 4450
sirkku.tyni@satasairaala.fi tai
ylilääkäri Jaana Lehtimäki
044 707 4740
jaana.k.lehtimaki@satasairaala.fi

Psykiatrisen hoidon toimialue, Porin aikuispsykiatrian poliklinikka
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.