test

Psykologi Lasten ja nuorten perustason mielenterveys- ja päihdepalveluihin Siilinjärvelle

Ansök senast  3.5.2024 12:00

Psykologi, etsimme joukkoomme motivoitunutta ja kokenutta psykologia, joka haluaa olla mukana luomassa turvallista ja terveellistä ympäristöä lapsille ja nuorille. Olisitko Sinä etsimämme henkilö?

Lasten ja nuorten perustason mielenterveys- ja päihdepalvelut etsivät tiimiinsä PSYKOLOGIA toiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus 6.5.2024 tai sopimuksen mukaan.


Keitä me olemme?
Lasten ja nuorten perustason mielenterveys- ja päihdepalvelut muodostavat Pohjois-Savon hyvinvointialueen koillisen alueen perhekeskuksessa sekä lasten että nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimit. Näihin moniammatillisiin tiimeihin kuuluvat psykologin ja sosiaalityöntekijän lisäksi psykiatriset sairaanhoitajat. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden perhekeskuspalvelujen kanssa.

Työpisteen sijainti on valittavissa koillisen alueen toimipisteistä joko Siilinjärveltä, Lapinlahdelta, Nilsiästä tai Maaningalta. Tehtävä on vakituinen ja sen aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan.

Millaiseen työtehtävään haemme tekijää?
Perustason lasten ja nuorten mielenterveyspalveluissa tuotetaan pääosin keskivaikeiden häiriöiden moniammatillinen avohoito. Psykologin tehtävänä on tukea lasten, nuorten ja heidän perheiden hyvinvointia yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työpäiviin saattaa sisältyä yksilökohtaista hoitosuhdetyöskentelyä, psykologin tutkimuksia, toiminnallista työskentelyä, perhetyöskentelyä, ryhmätoimintoja, verkosto- ja tiimipalavereita sekä tarvittaessa jalkautuvaa työskentelyä. Tehtävänkuvaa on mahdollista räätälöidä erityisosaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Samalla perustason mielenterveyspalveluissa pääsee halutessaan kehittämään työtä ja toimintakulttuuria yhdessä innovatiivisten työkavereiden ja esihenkilöiden kanssa. 


Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?
- kokeneiden kollegojen ammatillisen tuen
- moniammatillisen tiimin tuen
- yhteistyön muiden perhekeskuspalvelujen kanssa
- työhuoneen
- työnohjauksen
- liukuvan työajan ja joustavat etätyömahdollisuudet, mahdollisuuden osa-aikatyöhön
- itsenäisen kalenterin suunnittelun
- hyvinvointialueen yhteiset henkilöstöedut, mm. ePassi
Palkka on 4504,97- 4966,73 €/kk.


Kelpoisuusvaatimuksena psykologin tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Paikkaa voivat hakea myös vastavalmistuneet (sekä määräaikaisella työsopimuksella valmistumassa olevat, opintoihin kuuluvat psykologiharjoittelut suorittaneet).

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tehtävän täytössä käytetään koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.


Olemme valmiita rakentamaan yhdessä vahvaa pohjaa lasten ja nuorten hyvinvoinnille - liity joukkoomme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/psykologit/

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö

Venla Karikumpu

p. 044 4610502

venla.karikumpu@pshyvinvointialue.fi

Alue-esihenkilö

Minna Jauhiainen

p. 044 7181929

minna.jauhiainen1@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare