test

Projektityöntekijä, työllistämistä ja osallisuutta edistävät palvelut

Ansök senast  30.5.2024 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, työllistämistä ja osallisuutta edistävät palvelut, hakee määräaikaiseen toimeen projektityöntekijää 1.8.24-31.7.2025.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, työllistämistä ja osallisuutta edistävät palvelut, hakee määräaikaiseen toimeen projektityöntekijää 1.8.24-31.7.2025.

Projektin tavoitteena on monipuolistaa hyvinvointialueen tarjoamaa työtoimintaa sekä monimuotoista ryhmätoimintaa yli palvelualuerajojen. Projektin aikana myös kehitetään ja yhtenäistetään työhönvalmennusta (SHL 27 d§) ja kartoitetaan sosiaalisen yrityksen perustamisen mahdollisuutta hyvinvointialueen omana toimintana.

Tehtävässä painottuu kehittämis- ja suunnittelutyö sekä asiakastyö. Työ asiakkaiden parissa voi koostua erilaisten työtoimintojen pilotoinnista, tai palvelujen uudelleen organisoinnista eri verkostoissa esim. aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen kanssa.

Edellytämme kykyä työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä, toivomme positiivista ja rohkeaa asennetta, ideointikykyä ja halua kehittää toimintaa kohti tulevaisuuden tarpeita.

Toivomme hakijalta kehittävää, itsenäistä työotetta sekä kokonaisuuksien hallintaa ja katsomme eduksi hyvät yhteistyötaidot, joustavuuden sekä asiakasta motivoivan ja tukevan työotteen. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus sekä työllisyyden hoidon kentältä ja/tai vammaispalveluista.

Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, joten oman auton käyttö on tarpeen. Toiminta-alueena on koko Etelä-Pohjanmaa, painottuen tietyille alueille, jotka tarkentuvat projektin edetessä. Työpisteen sijaintiin vaikuttaa valittavan henkilön asuinkunta, etätyö on osin mahdollista.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan AMK tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 3 §) tai muu soveltuva koulutus.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut pidetään ke 12.6.24 Seinäjoella.
Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Palveluyksikköjohtaja Marjo Taittonen

Puh. 044 418 1183

marjo.taittonen@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare