Projektityöntekijä/hr-/talousassistentti, määräaikainen tehtävä, YTA-kehityshanke

Ansök senast  22.5.2024 14:30

Etsimme YTA-kehityshankkeeseen innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä projektityöntekijää hr-/talousassistentin määräaikaiseen tehtävään.

Työsuhteen kesto on ajalle 1.6.2024 - 31.12.2024, tavoitteena on saada määräaikaisen tehtävän jatkosuunnitelmat selville mahdollisimman nopeasti syksyn aikana.

Toivomme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joiden avulla työnteko sekä oman tiimin että muiden sisäisten sidosryhmien kanssa toimii mutkattomasti. Tehtävänkuvaasi kuuluu monipuolisesti erilaisia henkilöstö-, talous- ja yleishallinnon tehtäviä. Emme odota sinun olevan valmis timantti vaan tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tehtävässäsi. Tehtävässä pääset uuden kehittyvän toiminnan ytimeen, jossa asiat eivät ole valmiina. Tämä vaatii sinulta kykyä sietää valmisteluvaiheen epävarmuutta mutta toisaalta tuo myös mahdollisuuden olla kehittämässä ja luomassa uusia toimintatapoja.

Tehtäviin kuuluisi mm.:
- tunti-ilmoitusten vastaanotto
- matkalaskujen asiatarkastus
- uusien henkilöiden puitesopimusten teko ja niiden vienti Visma Signiin sekä muut uuden
henkilön perustamiseen liittyvät tehtävät (esim. puitesopimusten toimitus Monetralle
- Expense-tunnusten pyytäminen, Expense-järjestelmän perehdyttäminen uusille
käyttäjille
- uusien henkilöiden ohjeistaminen käytänteisiin
- palvelu- ja henkilöstövuokraussopimusten valmistelu (pohjat olemassa, käytännössä siis
sopimuksiin täytetään tarvittavat tilaajan tiedot)
- muut hr- ja taloushallinnon avustavat tehtävät
- kokousten esityslistojen valmistelu ja muistioiden laatiminen

Työtä on mahdollisuus tehdä etä- ja lähityöyhdistelmänä.

Tehtävään ei ole vahvistettu kelpoisuusvaatimusta. Tehtävässä voi menestyä monenlaisella koulutus- ja työkokemustaustalla.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa hankepäällikkö Kirsi Kantojärvi, p. 050 348 2476, kirsi.kantojarvi@pohde.fi ja Erja Jaatinen, erja.jaatinen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare