test

Palveluesihenkilön sijaisuus Eteläiselle alueelle

Ansök senast  8.5.2024 12:00

Hei terveydenhuollon esihenkilö, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme eteläisen alueen (Varkaus, Joroinen, Leppävirta) perhekeskuspalvelujen terveyspalveluihin palveluesihenkilöä määräaikaiseen virkaan 20.10.2024 saakka. Aloituksesta voidaan sopia erikseen.


Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Palveluesihenkilönä toimit esihenkilönä perheiden terveyspalveluista muodostuvassa yksikössä. Työtehtäviisi kuuluvat eteläisen alueen (Varkaus-Joroinen-Leppävirta) perheiden terveyspalveluiden ja henkilöstön johtaminen sekä toiminnan kehittäminen. Johdat henkilöstöä työhyvinvointiasiat huomioiden, osallistut talouden seurantaan ja suunnitteluun sekä kehität palveluja tiiviissä yhteistyössä niin alue-esihenkilön, kuin toimialajohdon sekä muiden perhekeskusalueiden palveluesihenkilöiden kanssa.

Olet osa eteläisen perhekeskusalueen esihenkilötiimiä ja omalla osaamisellasi tuet kokonaisuutta, tarvittaessa myös esimerkiksi sijaistamalla toisen alueen palveluesihenkilöä. Lisäksi työhösi sisältyy vahva perhekeskusverkostoyhteistyö eri lapsiperhetoimijoiden kanssa. Työtehtäviisi voi kuulua myös muut Perhe- ja vammaispalvelujen toimialajohtajan siirtämät työtehtävät (hallintopäätös).


Mitä tarjoamme työntekijöillemme?
Hyvinvointialueellamme pääset kehittämään niin johtamiasi terveyspalveluita, kuin myös omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa, asiakaslähtöisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 3 448,84 €/kk.


Olisitko sinä etsimämme esihenkilö?


Kelpoisuutena virkaan on soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä riittävä koulutus ja kokemus lähijohtamistehtävistä.

Toivomme, että sinulla on kiinnostusta ja osaamista asiakas- ja potilastietojärjestelmistämme (Pegasos Omni) ja että sinulla on hyvät kirjalliset taidot sekä vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään itsenäisesti myös paineen alla.

Viransijaisuuteen valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virkavalinnan vahvistamista. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Viran täytössä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet sijaisuuden pituudesta.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

Alue-esihenkilö

Liisa Kallunki

p. 044 768 3552

liisa.kallunki@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare