Palomestari, Rovaniemi

Ansök senast  23.9.2024 15:00

Palomestariksi Rovaniemelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule palomestariksi Lappiin!

Palomestarin tehtävänä on toimia Rovaniemen pelastusaseman asemavastaavana. Virkatehtävien hoitamiseen kuuluvat Rovaniemen pelastusaseman vuorohenkilöstön lähiesimiehenä tehtävät, erikseen sovittavat eteläisen pelastusalueen vastuu- ja kehitystehtävät, työvuorosuunnitteluun liittyvät tehtävät sekä UPS-harjoituksiin liittyvä suunnittelutyö. Tehtävään kuuluu toimia eteläisen pelastusalueen palopäällikön sijaisena.

Viranhoitamiseen kuuluu Rovaniemen pelastusaseman kiinteistöihin liittyvät asiat sekä uuden rakennettavan pelastusaseman suunnittelutyö yhteistyössä muiden käyttäjien kanssa. Tehtävään sisältyy P20-toimintaan osallistuminen vuorollaan. Tehtävään voi sisältyä myös koko pelastuslaitosta koskevien asioiden valmistelu- ja suunnittelutehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus.
Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi voimassa olevaa B-luokan ajo-oikeutta, kokemusta haettavan tehtävän tasoisesta esihenkilötehtävästä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteystyötaitoja. Tehtävät huomioon ottaen tietotekninen osaaminen sekä hyvä kirjallinen ilmaisukyky on välttämätön.

Työaika on yleistyöaika 38,25 h/vko. Tehtävistä maksettava palkka määräytyy paikallissopimuksen mukaisesti.
Tehtävään valittavalle tullaan tarvittaessa teettämään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys virkamääräykselle. Työssä edellytetään virkakorttia, jonka saadakseen viranhaltijalla tulee olla voimassa oleva virallinen henkilötodistus (passi tai henkilökortti).

Hakijan on annettava suostumuksensa huumausainetestaukseen. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut työnantajan kustantamana lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae huippuhommiin sähköisesti Kuntarekryn kautta 23.9.2024 klo 15.00 mennessä!


Läs mer

https://lapha.fi
http://www.lapinpelastuslaitos.fi/

Kontaktuppgifter

Palopäällikkö, eteläinen pelastusalue, Jyri Keränen 040 352 2276.

Pelastuspäällikkö, Harri Paldanius, 040 765 4967

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare