Palkkasihteeri - Pirkkalan kunta

Palkkasihteeri

Pirkkalan kunnassa on haettavana määräaikainen palkkasihteerin työsuhde ajalle 1.8.2019 -31.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus jatkuu mahdollisesti vuoden 2020 keväälle, tämä tarkentuu joulukuun aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä palkkasihteeriä palkanlaskennan keskitettyihin tehtäviin. Valinnassa kiinnitetään huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilön soveltuvuuteen tehtävään.

Arvostamme kokemusta palkkalaskennan substanssi osaamisesta sekä tottumusta työehtosopimusten soveltamisesta ja tulkinnasta. Lisäksi arvostamme itsenäistä työotetta, paineensietokykyä sekä kuntasektorin työkokemusta. Käytössämme on henkilöstöhallinnon järjestelmä Populus, jonka tuntemus katsotaan eduksi. Henkilöstömme palkkaus määräytyy kunta alan virka- ja työehtosopimusten mukaan, joten toivomme kunta-alan virka- ja työehtosopimusten tuntemusta sekä kiinnostusta ja ajantasaista osaamista palkkahallinnon tietojärjestelmien kehittämistyöhön.

Työtehtäviin kuuluu sekä vakituisen että määräaikaisen henkilöstömme palkkojen laskeminen, palkkahallinnon raporttien laatiminen sekä muut palkkahallinnolliset tehtävät ja tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä kunnan eri toimialojen kanssa.

Palkkasihteeri tulee toimimaan 10 henkilön henkilöstöpalvelujen tiimissä, joten yhteistyötaidot ja oikea palveluasenne ovat myös tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Henkilöstöpalvelujen tiimi koostuu osaavista palkanlaskennan ja HR-työn asiantuntijoista, jotka toimivat tukena työssäsi. Meillä tehdään siis työtä itsenäisesti, mutta ei yksin.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen ilmapiirin, esimiehen tuen, asiantuntevat ja osaavat työkaverit sekä mahdollisuuden vahvistaa omaa osaamistasi Viiden tähden kunnassa. Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja työaika KVTES mukainen.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Hakuaikaa on jatkettu pe 2.8.2019 kello 15 asti, aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.
Haastattelut pidetään 13.8.-15.8.2019.

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Jenni Harjula, puhelin: 050 372 3490, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.
Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.
Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan