Päivystyksen toimintayksikön vastaava ylilääkäri, KYS

Ansök senast  31.5.2024 12:00

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme Kuopion yliopistolliseen sairaalaan (KYS) Akuutin palveluyksikön päivystyksen toimintayksikön vastaavaa ylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Palveluyksikkö Akuutti on yksi viidestä erityispalvelujen palveluyksiköistämme vastaten hyvinvointialueemme Ensihoito- ja Päivystyspalveluista. Akuutti jakaantuu kahteen toimintayksikköön: Ensihoitopalveluihin ja Päivystyspalveluihin.

Päivystyspalveluihin kuuluvat kolme ympärivuorokautista päivystyspistettämme: Kuopio, Iisalmi ja Varkaus. Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) päivystys on Pohjois-Savon alueella toimiva yhteispäivystys. Iisalmen ja Varkauden päivystyspisteet ovat perusterveydenhuollon päivystyksiä. Laaja ympärivuorokautinen päivystyksemme hoitaa välittömän päivystyksellisen hoidon tarpeessa olevia potilaita, joiden hoito ei voi odottaa seuraavaan päivään. Päivystyksessämme ovat edustettuina kaikki isot erikoisalat ja erillinen YLE-linja. Konsultaatiot kaikilta erikoisaloiltamme saa tarvittaessa myös yöaikaan. Päivystysalueellamme työskentelee akuuttilääketieteen ja yleislääketieteen erikoislääkäreitä sekä joukko erikoistuvan vaiheen lääkäreitä.

Päivystyspisteidemme ohella päivystyspalveluiden kokonaisuuden alle kuuluvat KYS:n päivystysosaston toiminta sekä sosiaalihuollon päivystyspalveluiden kokonaisuus, joka kattaa Pohjois-Savon hyvinvointialueen sosiaali- ja kriisipäivystyksen sekä Kuopion turvakotipalvelut.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Vastaavana ylilääkärinä johdat päivystyspalveluiden toimintayksikön kokonaistoimintaa kaikkien ammattiryhmiemme osalta vastaten yksikön toiminnasta ja taloudesta palveluyksikköjohtajan alaisuudessa. Vastaat hallintosäännössä toimintayksikön vastaavalle lääkärille annetuista hallinnon tehtävistä, yhteensovitat ja suunnittelet yksikön taloutta ja toimintaa. Yhdessä ensihoidon toimintayksikön ylilääkärin kanssa toimit myös palveluyksikköjohtajan sijaisena. Tehtävässäsi toimit lähiesihenkilönä yleislääketieteen päivystyspalveluiden apulaisylilääkärille, päivystyksellisten osastopalveluiden apulaisylilääkärille, KYS päivystyspoliklinikan apulaisylilääkärille sekä sosiaalihuollon päivystyspalveluiden esihenkilölle. Kliinisen työn osuus tehtävässä harkitaan yhdessä palveluyksikköjohtajan kanssa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueella on meneillään vahva perus- ja erityispalvelujen integraatio- ja uudistamistarve. Tehtäviisi kuuluu osaltaan johtaa ja kehittää päivystyspalveluiden toimintaa yhdessä peruspalveluiden vastuutahojen kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle moniammatillisen, kollegiaalisen ja kehitysmyönteisen työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet. Työhyvinvointia tuemme mm. Epassi edulla (liikunta, kulttuuri ja hyvinvointi) sekä tyhy-toiminnalla.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Ko. tehtävässä uraporraspalkka on 8896,54 €/kk. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella.

Olisitko sinä etsimämme vastaava ylilääkäri?

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön ja itsenäiseen päätöksentekoon. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää muutosjohtamisen kykyä integraation ja palvelujen uudistamisen osalta. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on yleislääketieteen, akuuttilääketieteen tai muun soveltuvan alan erikoislääkärin pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Virkaa täytettäessä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/

Kontaktuppgifter

Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta linkistä. Lisätietoja antaa:

Palveluyksikköjohtaja Anssi Uutela, 0447171080, anssi.uutela@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare