test

Osastonylilääkäri, sisätautien osastot Savonlinna

Ansök senast  13.5.2024 15:00

Miltä kuulostaisivat monipuolinen työnkuva, hyvä palkka ja kokeneiden kollegojen tiimi Saimaan upeissa maisemissa? Hae Sinäkin mukaan Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee osastonylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen sisätaudeille Savonlinnan sairaalaan 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Savonlinnaan haetaan 20 paikkaiselle sisätautiosastolle osastonylilääkäriä, joka vastaa osaston potilaiden hoidosta 1-2 erikoistuvan lääkärin kanssa. Halutessa voi toimenkuvaan sisällyttää soveltuvaa poliklinikkavastaanottoa.

Tarjoamme sinulle perusasioiden, kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi monipuolisen osastonylilääkärin työnkuvan ja hyvän, kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi!

Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.
Autamme mielellämme myös käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen 38,25 h/viikko. Osa-aikaisesta työstä on myös mahdollista sopia.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat osastonylilääkäri Sampo Karjalainen, puh. 044 417 3848, sampo.karjalainen@etelasavonha.fi tai

osastonylilääkäri Timo Tuominen, puh. 044 417 3622, timo.tuominen@etelasavonha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare