Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori - Pirkkalan kunta

Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori

Pirkkalan kunnassa on haettavana vakituinen osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattorin virka 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Etsimme positiivista, aktiivista ja innostavaa henkilöä kehittämään kuntalaisten osallisuusmahdollisuuksia kunnassa. Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattorin valinnassa kiinnitetään huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilön soveltuvuuteen.

Arvostamme osallisuuden menetelmätaitoja sekä kykyä suunnitella, aikatauluttaa ja organisoida. Työyhteisössämme arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja.

Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattorina pääset rakentamaan uutta tehtäväkokonaisuutta näköalapaikalla konsernihallinnossa. Tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä kunnan eri toimialojen, konsernijohdon sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Tehtäviisi kuuluu kunnan päätöksentekoa tukevan kuntalaisten osallistamisen ja kuntalaisvaikuttamiskanavien koordinointi, kunnan hyvinvointisuunnitelman laadinta, seuranta ja raportointi sekä kunnan turvallisuussuunnittelu. Työssäsi osallistut erilaisiin tilaisuuksiin ja kohtaat kuntalaisia. Tarvittaessa sinulla on valmiuksia toimia eri toimielimissä pöytäkirjanpitäjänä.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen ilmapiirin, asiantuntevan ja osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden olla rakentamassa osaltasi Viiden tähden kuntaa. Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Virkasuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja työaika KVTES mukainen.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Lisätietoja antavat: hallintojohtaja Olli Niemi, puhelin 050 374 5102 ja kansliapäällikkö Jaakko Joensuu, puhelin 050 443 4468, sähköpostit: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.
Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.
Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan