test

Ohjaajaksi Suonenjoelle

Ansök senast  13.5.2024 12:00

Tervetuloa töihin osaksi ammattitaitoista työyhteisöämme Suonenjoella!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvontialueelle ohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2024-30.3.2025.Työyksikkö on Kahvimyllyn Palvelukoti Suonenjoella.

Kahvimyllyn palvelukodissa tarjoamme tehostettua asumispalvelua kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Meillä asuu 14 asiakasta.

Tehtävänäsi on toteuttaa jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisesti suunniteltua palvelua. Suunnittelet, kehität ja arvioit palvelua yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja moniammatillisen tiimin tuen työskentelyysi sekä hyvinvointialueemme Epassi-edun(kulttuuri, liinkunta ja hyvinvointi) ja työterveyshuollon. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2417,36 €/kk + lisät. Työ on 3-vuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme ohjaaja?

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä sekä kykyä hyödyntää omaa osaamistasi ja kokemustasi käytännön työssä. Huomioit jokaisen asiakkaamme yksilöllisesti ja sinulta sujuu niin hoito- kuin ohjaustyö. Eduksi katsomme puhetta korvaavien ja tukevien kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut alkavat jo hakuaikanan.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

palveluesihenkilö Antti Kervinen p. 050 3899472, antti.kervinen@pshyvinvointialue.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare