test

Ohjaajaksi Kuopioon, Saaristokaupunkiin

Ansök senast  2.5.2024 12:00

Tule meille tiimipeluriksi hyvään työyhteisöön, pääset vaikuttamaan ja kehittämään työtäsi.

Tervetuloa töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Työyksikkö työsuhteen alussa on Sipulin palvelukoti Kuopion Saaristokaupungissa.

Hei sinä... juuri sinä, töitä pelkäämätön, haasteisiin tarttuva ja itsenäiseen päätöksen tekoon kykenevä sekä positiivisella asenteella työskentelävä alan ammattilainen.

Etsimme Sipulin palvelukotiin ohjaajia toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Työhön voi hakea lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi. Työn aloituksesta voimme sopia yhdessä!

Keitä me olemme?
Sipulin palvelukoti sijaitsee Kuopion Saaristokaupungissa ja tarjoaa kodin 15 autistiselle vahvaa tukea ja ohjausta tarvitsevalle henkilölle. Palvelukodissamme kunnioitetaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita, voimavaroja ja itsemääräämisoikeutta. Tuemme asiakkaiden vuorovaikutusta erilaisten kommunikaatiomenetelmien avulla.

Mitä työsi sisältää?
Työskentelet ryhmäkotityyppisessä ympäristössä autisminkirjon asiakkaille heidän kotonaan. Yksikkömme tuottaa asiakkaille yksilöllisen jalkautuvan päivätoiminnan, johon osallistut ohjaajana osana työnkuvaa. Ohjaajana toimit asiakkaan tukena palvelukodissa. Olet osa keskisen alueen työtiimiä ja omalla osaamisellasi tuet kokonaisuutta. Pääset kehittämään yksikön toimintaa yhdessä asiakaslähtöisen tiimin kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?
Motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvinvoinnin tueksi Epassi edun (kulttuuri, liikunta, työmatka sekä hyvinvointi), tyhy-toimintaa ja työterveyshuollon. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen uuteen työhösi.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2497,78 €/kk+ lisät.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä?
Odotamme sinulta vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kykyä työskennellä tiimissä sekä itsenäisesti, päätöksentekoa ja hyvää paineensietokykyä. Toivomme sinulla olevan kommunikaatio osaamista sekä vaihtoehtokommunikaation hallintaa. Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta.

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi hakijalle katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön, autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen, jos et ole käynyt koulutusta pääset koulutukseen työsuhteen alkaessa. Lääkehoidon LOVE tenttien suorittamisen laskut PKV, PSYK, KIPU joko suoritettuna tai tulee suorittaa valinnan jälkeen 2 kk aikana.

Muuta huomioitavaa:
-Tehtävään valitun on esitettävä todistus huumausainetestistä ennen työsuhteen alkamista.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Laita hakemuksesi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tule Sipulin palvelukotiin tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

palveluesihenkilö Sonja Halonen p. 044 3899 778 ja alue-esihenkilö Jari Kangas p. 044 718 3290

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare